Tražila od Vladimira da joj vrati sina: Policija večeras ponovo reagovala zbog Sandre Obradović

V. M. P.

13. 05. 2020. u 23:27

Тражила од Владимира да јој врати сина: Полиција вечерас поново реаговала због Сандре Обрадовић

Sandru su pre par dana zbog problema vodili u bolnicu

BIVŠA mis Srbije i rijaliti učesnica Sandra Obradović večeras je napravila još jedan incident, ispred zgrade na Zvezdari u kojoj živi njen partner Vladimir B. koga optužuje za nasilje u porodici.

BIVŠA mis Srbije i rijaliti učesnica Sandra Obradović je večeras napravila još jedan incident, ispred zgrade na Zvezdari u kojoj živi njen partner Vladimir B. koga optužuje za nasilje u porodici.

Podsetimo, ona je pre nekoliko dana u pratnji policije bila u Urgentnom centru, jer ju je, kako je tvrdila, pretukao nevenčani muž i otac njenog sedmomesečnog sina Andreja. Vladimir B. je pak tvrdio da je Sandra bila u alkoholisanom stanju, da pije već neko vreme i da zanemaruje dete, pa je bebu uzeo sa sobom, što je tražila socijalna služba. Nekadašnjoj misici je tada izmereno dva promila alkohola u krvi, a zaradila je i prijavu zbog kršenja javnog reda i mira.

Sandra je večeras otišla do Vladimirovog stana u Ulici Veljka Dugoševića, zahtevajući od njega da joj vrati dete, koje nije videla od vikenda. On je to odbio i pozvao je policiju, a kada je patrola stigla, zamolila je Obradovićevu da se udalji sa adrese. Sandra je od predstavnika zakona tražila da naprave zapisnik, što su oni i uradili, saopštivši joj da po njega može da dođe već od osam sati ujutru, u stanicu policije na Zvezdari.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Marina

14.05.2020. 10:08

Pa da li će se nadležni organi uključiti konačno u celu priču?! Očigledno je da se nad ženom vršilo i vrši nasilje, očigledno je da je muškarac dobro povezan i situiran, te da to koristi. Gde je tužilaštvo i sud?