Ni karantin nije sprečioNinu Morić (43) i FabricijaKoronu (46) da zajedno proslave njegov rođendan u Milanu. Kralj paparacarođendan je proveo u krugu porodice, a čini se da je i izgladio odnose s bivšom suprugom manekenkom.


Oboje su na društvenim mrežama objavili snimke i fotografije sa slavlja. Na jednoj fotografiji se Nina i Fabriciogrle, a on je bez majice. Takođe, dok su sedeli za stolom Nina je bivšeg muža ljubila u obraz. S njima je sedeo i sin Karlos (17).


Njihovi pratioci odmah su počeli da nagađaju da lise par pomirio jer su na fotografijama vrlo bliski. Takođe, osuđivali su Fabricija jer je slavio rođendan, a stanje s korona virusom u Italiji, ali i svetu, zastrašujuće je.


- Nemamo puno razloga za slavlje. Vrlo je bolno, vrlo malo slobode. U ovom trenutku treba da mislimo na druge. I danas štitimjedinu porodicu koju imam, svoju ženu i sina. Sve će biti u redu. Govorim ovo sebi već godinama, a sad govorim i vama - napisao je Fabriciona društvenim mrežama.


Nina je na proslavi imala kratku ružičastu haljinu i crne štikle, kosu je vezala u rep i našminkala se. S njima je slavilo još nekoliko bliskih ljudi. Par se nije oglasio o tome jesu li ponovno zajedno, iako objavljuju zajedničke fotografije.Izvor: 24sata.hr