Osuđujem propagiranje opijata: Lena Čolak o kontroverznom prvom singlu Razvaljen

15. 01. 2020. u 09:41

Осуђујем пропагирање опијата: Лена Чолак о контроверзном првом синглу Разваљен

Lena Čolak Foto FVS/ALeksandar Janjanin

"Razvaljen" je sociološka pesma i nije posvećena Stefanu Đuriću Rasti

SVE popularnija mlada pevačica Lena Čolak privukla je pažnju javnosti učešćem u emisiji "Zvezde Granda", a nedavno je objavila prvi singl pod nazivom "Razvaljen". Pre svega zahvaljujući tekstu u kome se kritički osvrće na konzumiranje opijata, izmamila je mnogobrojne reakcije, a spot se bliži brojci od pola miliona pregleda na "Jutjubu".

U tekstu Dragiše Baše, koji je napisao i muziku, navodi se, između ostalog: "On se poziva na status, u regeu je kum, i kada priča njemu radi autotjun." Pojavile su se spekulacije da je pesma posvećena Stefanu Đuriću Rasti, međutim, Lena to demantuje.

- Tekst se ne odnosi ni na koga konkretno - kaže folkerka za "Novosti". - Govori se o celom tom sistemu koji je danas uzeo maha. To se propagira deci, zarađuje se na tome... "Razvaljen" je sociološka pesma, koja je, naravno, što se tiče zvuka, napravljena za mlade, a ne da se dopadne mojoj baki. Iz drugačijeg je ugla, međutim, nego 90 odsto današnjih pesama koje govore o tome.

Lena, koja, između, ostalog pažnju privlači i jedinstvenom fruzurom, kao polucrnka-poluplavuša, opisuje svoje učešće u "Zvezdama Granda" kao lep period.

- Fino iskustvo, ali to je bila jedna faza u životu i sada idemo dalje. To mi je predstavljalo dobru reklamu, jer su me preko "Zvezda Granda" ljudi čuli i videli. Spremam sada još dve pesme, i to mi je najvažnije za početak nove godine.

Čolakova će učestvovati na modnoj reviji "Poznate dame u venčanicama" 7. februara na otvaranju Sajma venčanja u beogradskom hotelu "Hajat", koji traje do 9. februara.

- Još ne znam detalje, ali obući ću lepu haljinu i prošetati modnom pistom.

PROČITAJTE JOŠ: Ceca i Aca Lukas zapevali na dvadesetogodišnjicu Arkanove smrti, Anastasija uputila emotivnu posvetu pokojnom ocu (VIDEO)

Na pitanje da li privatno razmišlja o venčanju, na trenutak je zastala, pa se nasmešila i rekla:

- To se ne planira. Ako se dogodi, videćete me u beloj haljini. Napisaću na "Instagramu" - I said yes.

A venčanje iz snova bi bilo...

- Na nekoj egzotičnoj destinaciji, recimo na plaži, uz nekoliko prijatelja. To, naravno, za svoju dušu, a onda za sve ostale - pravo, tradicionalno venčanje. Dolazak po mladu, trubači, puške, prasetina (smeh).

M. Ćunković #E popularnija mlada pevačica Lena Čolak privukla je pažnju javnosti učešćem u emisiji "Zvezde Granda", a nedavno je objavila prvi singl pod nazivom "Razvaljen". Pre svega zahvaljujući tekstu u kome se kritički osvrće na konzumiranje opijata, izmamila je mnogobrojne reakcije, a spot se bliži brojci od pola miliona pregleda na "Jutjubu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Никола

15.01.2020. 10:33

Значи ужас живи песма! Рекох себи, ајде да чујем... На основу текста делуке ок.... Међутим, катастрофа! Где нам оде музика...