Novi zvuk, novi spot i jedna sasvim drugačija Neda Ukraden! (VIDEO)

Dejan Ćirić

12. 12. 2019. u 14:18

Нови звук, нови спот и једна сасвим другачија Неда Украден! (ВИДЕО)
U spotu je pevačica još jednom pokazala veliku moć transformacije i novi imidž
Neda Ukraden objavila je novu pesmu pod nazivom “3,2,1,0”, a u spotu je još jednom pokazala veliku moć transformacije i novi imidž koji jako podseća na izdanje ove pop dive iz sedamdesetih godina - crna ravna kosa na razdeljak.

“Pesmu su uradili mladi, talentovani ljudi, tandem pod imenom “Caneras”, vrlo popularni izvođači u ovom novom muzičkom izrazu, sa milionskim pregledima njihovih spotova i pesama. Do saradnje je došlo slučajno, preko zajedničkih prijatelja, a kad smo se malo bolje upoznali zaintrigirali su me svojom svežinom i potpuno novim zvukom.” kaže popularna pevačica za Novosti Online i dodaje: “Iako sam bila skeptična u početku, na kraju snimanja sam baš uživala. Spot je njihova vizija te pesme, tako da je ovo jedna sasvim nova Neda. Sudeći po oduševljenju i reakciji mojih unuka, pesma će se, verujem, dopasti i najmlađoj publici.”

Nedi je ovo treća pesma u kratkom vremenskom roku, tako da se može reći da je u pitanju jedan mini album.

“Prilikom izbora tri nove pesme koje su upravo izašle, želela sam da zadovoljim generacijski različitu publiku, da i oni od sedam, poput mojih unuka, i oni od sedamdeset sedam, poput mnogih koji me rado slušaju i dugo vole, uživaju u novim pesmama i spotovima.” rekla nam je pop diva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)