O sceni žestokog seksa u Senkama bruji cela Srbija: Nataša Ninković u vreloj pozi sa 12 godina mlađim Andrijom Kuzmanovićem

Novosti online

18. 11. 2019. u 17:35

О сцени жестоког секса у Сенкама бруји цела Србија: Наташа Нинковић у врелој пози са 12 година млађим Андријом Кузмановићем

Foto: Printskrin Nova S

Nataša Ninković i Andrija Kuzmanović u novoj epizodi serije "Senke nad Balkanom" snimili su intimnu scenu, o kojoj već bruji cela Srbija
Nataša Ninković (47) i Andrija Kuzmanović (35) u novoj epizodi serije "Senke nad Balkanom" snimili su intimnu scenu, o kojoj već bruji cela Srbija.

Naime, Stanko Pletikosić, koga u seriji glumi Andrija, se tek razveo od žene, koju tumači Jovana Stoiljković. nataša Ninković glumi Madam, koja radi kod Kaluđera, a sa Stankom je u tajnoj i strastvenoj vezi, što će iznenaditi mnoge ljubitelje ove serije.

Stanko u jednom trenutku podiže Madam na sto, a glumci su se odlično snašli u vreloj sceni punoj strasti.


- Šta ću ja ako te izgubim? Molim te, samo budi nežan - izgovara Natašin lik u toku ove scene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Хајдук Раде

18.11.2019. 18:03

Парови и фарма то нам је већ нешто као нормално али еротске сцене у филму, е то нам је за брујање по држави.

Viki

22.11.2019. 18:57

@Хајдук Раде - ne gledam nij rijalitije ali ni ovu seriju jer sam u prvoj videla da je seks obavezan a to je jadno ako se smatra da je to bitno za seriju i da je to umetnost. svako zna da se seksa i ne mora da nam pokazuju... zalim te glumce!

Činjenice

18.11.2019. 19:29

Kako bi drugačije privukli ljude da pogledaju to smeće od serije koje izvrće istoriju i izmišlja nepostojeće dogadjaje zloupotrebljavajući "umetničku slobodu u cilju komercijalizacije", u prevodu, dodvoravanja tržištu eks Yu, tj. Hrvatima, muslimanima, Milogorcima, Severnomakedoncima itd.

nadnacionalni ateista

18.11.2019. 19:50

To je gluma, umjetnost, pokušaj što vjerodostojnijeg prikazivanja događaja iz jednog dramatičnog istorijskog perioda ukčljučujući i scene vođenja ljubavi.Ne vidim ništa loše u tome za razliku od duhovnog siromaštva koje se u ogromnim količinama personifikuje npr. u "Zadruzi" i "Parovima".Samo oni ljudi koji nijednu ozbiljnu knjigu u životu nijesu pročitali biće skloni upoređivanjima ove vrste.

Zelimir

19.11.2019. 00:15

Bjelogrlic je pokrao film Babylon Berlin i napravio Senke Nad Balkanom. Pogledajte Babylon Berlin i videt cete nevrovatnu slicnost scenografije, teme, vremena odvijanja radnje filma, ukljucenost SSSR, profesije glavnih likova u filmu, ukljucenost visoke politike i biznisa, kao i mnogo drugih slicnosti. Bjelogrlic se pokazao kao svercer a ne umetnik i kao veliki kradljivac tudjih ideja jer na zalost svojih nema.

Никола

19.12.2019. 23:57

Ја мислим да сцене секса уништавају сваки филм и да су сасвим непотребне.