Tačno je, razvodimo se: Poznati pevač rastaje se od 13 godina mlađe misice

Novosti online

17. 10. 2019. u 10:44

Тачно је, разводимо се: Познати певач растаје се од 13 година млађе мисице

Foto V. Danilov

Pevač kojeg je publika upoznala kroz šou program "X faktor", Daniel Kajmakoski, razvodi se od makedonske misice Kristine Dimitrijevske

POPULARNI pevač kojeg je publika upoznala kroz šou program "X faktor", a sada ga svakog petka gleda u "Tvoje lice zvuči poznato", Daniel Kajmakoski, razvodi se od 13 godina mlađe supruge, makedonske misice Kristine Dimitrijevske.

Naime, on je u saopštenju, koje je preneo "Stori", odlučio da stavi tačku na sve glasine:


- Kristina i ja nismo zajedno već duže vreme. Brakorazvodna parnica je u toku. Doneli smo odluku da se razvedemo zato što smo shvatili da je to najbolja opcija za nas. Ostali smo dobri prijatelji i nastojaćemo da budemo što bolji roditelji našem detetu. Zbog njega smo stalno u kontaktu. Naše porodice i bliski prijatelji odavno već znaju za razvod i zahvalni smo im na podršci koju nam pružaju. Ovaj period nije lak ni za koga od nas - rekao je Daniel u saopštenju.

Ipak, za makedonske medije je misica bila nešto detaljnija, te je otkrila da je upala u depresiju zbog razvoda.


- Kada voliš, teško prihvatiš činjenicu da vam ne ide, da niste jedno za drugo. U tom periodu nisam želela da komuniciram ni sa kim, zatvorila sam se u sebe. Činilo mi se kao da će mi se ceo svet obrušiti na glavu. Posle dužeg opiranja trgla sam se i sama izašla na kraj s bolom koji mi je razarao srce - rekla je manekenka i dodala da joj je u borbi sa depresijom pomoglo vežbanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Ujka Spasa

17.10.2019. 11:11

Razvod je kraj jedne intimne partnerske veze koja po bliskosti nije vise ista ali po medjusobnoj povezanosti ili tz. Kvantnom spletenosti, porodicna vezanost se nastavlja, jer su bivši partneri zauvek roditelji svoje dece i preko dece su ostali trajni deo porodice. Moze se biti zajedno, a biti odvojen, kao sto je moguće da se odvoji i nastavi da zivi odvojeno, a kroz roditeljstvo zajedno tj. Za jedno, za svoju porodicu i u interesu svoje dece, a u slavu one partnerske veze koja im je dala život.