Lukas i Balkanika za kraj

J. S.

24. 07. 2019. u 13:39

Лукас и Балканика за крај

Foto ATA Images

Za "Dane preobraženja", od 17. do 19. avgusta u Kozjem Dolu kod Trgovišta najavljen bogat program koji će zatvoriti Aca Lukas i "Balkanika"

ORGANIZACIONI odbor manifestacije "Dani Preobraženja", 10. po redu, koja će biti održana od 17. do 19. avgusta u Kozjem Dolu nadomak Trgovišta, najavili su tradicionalno bogat program, koji će zatvoriti Aca Lukas i "Balkanika". Miljana Stojanović Zlatković, predsednica organizacionog odbora manifestacije, podseća da program svake godine prati oko 10.000 ljudi, ne samo sa juga Srbije, već i iz Makedonije i Bugarske.

PROČITAJTE JOŠ - VELIKO INTERESOVANjE ZA „LAVFEST“: Banja gotovo rasprodata

- Prvog dana manifestacije 17. avgusta, kada je i svečano otvaranje, nastupiće trubači, Miki Mećava, mlade zvezde Nemanja Anđelković i Jellena, kao i "Terapija bend" - kaže Miljana Stojanović Zlatković. - Ipak, kao poseban izdvajamo nastup grupe "Ministarke", planiran za isto veče.

Drugog dana, nakon prazničnog bdenja, biće upriličen moto-skup, nastupiće rok bend iz Vranja, a u večernjim satima koncert će održati niška rok grupa "Galija". Poslednji dan manifestacije je rezervisan za tradicionalni sabor i nastupe kulturno-umetničkih društava iz Trgovišta, Kumanova, Bosilegrada i Karavukova. Manifestacija se završava koncertima "Balkanike" i Ace Lukasa.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije