Dragana Mirković se provodi sa holivudskom elitom (FOTO)

Novosti Online

nedelja, 10. 02. 2019. u 12:15

Драгана Мирковић се проводи са холивудском елитом (ФОТО)

Dragana i Žan Klod Van Dam

Dragana Mirković je odlučila da prihvati poziv svog prijatelja, filmske zvezde Žan Klod Van Dama pa je sa suprugom Tonijem i decom Markom i Manuelom otputovala u Los Anđeles
Dragana Mirković je odlučila da prihvati poziv svog prijatelja, filmske zvezde Žan Klod Van Dama pa je sa suprugom Tonijem i decom Markom i Manuelom otputovala u Los Anđeles, a dane provode družeći se sa holivudskom elitom poput glumaca Vendi Malik, Brit Robertson, Pamele Anderson, Aleksa Petifera, supermodela Kejt Mos i mnogih drugih.

Pročitajte još: Van Dam oduševljen našom pevačicom: Dragana Mirković je ogromna balkanska zvezda (FOTO+VIDEO)

Dragana je sa porodicom odlučila da u potpunosti uživa u svemu što svetska prestonica filma može da ponudi. Žan Klod se potrudio da bude dobar domaćin tako da dane provode otkrivajući mesta u Los Anđelesu koja su poznata samo žiteljima, ručaju sa glumačkim zvezdama koje su i njegovi prijatelji dok su večeri posvećene holivudskim prijemima koji su gotovo svakodnevni u periodu dodela nagrada od kojih će najveća, Oskar, biti dodeljena za dve nedelje.

Naravno, Van Dam ih je više puta ugostio i u svojoj vili, a na folk caricu je najveći utisak ostavila njegova soba sa memorabilijama koje je sakupio tokom višedecenijske uspešne karijere.

- Oduševljena sam gostoprimstvom koje nam je pruženo, kao i brojnim umetnicima koje sam upoznala i koji su mi još jednom potvrdili da su najveće zvezde najjednostavnije, i da su to zaista pristojni i izuzetno prijatni ljudi kada su van posla i kada se druže sa prijateljima. Žao mi je što zbog početka škole ne možemo i duže da ostanemo, ali svakako imamo još jedan dodatni povod da što skorije ponovo dodjemo - nije skrivala pozitivne impresije Dragana.

Dragana i Žan Klod Van Dam

Draganin suprug Toni sa Pamelom Anderson i supermodelom Kejt Mos

Glumica Brit Robertson i Dragana

Dragana i glumac Aleks Petif

Dragana i glumica Vendi Malik


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije