Dača Ikodinović poručio Lazukiću da se neće dobro provesti ako Natašina i njegova jedanaestogodišnja ćerka bude imala bilo kakve traume

Bivši muž Nataše Bekvalac Danilo Ikodinović kaže da će polomiti Luku Lazukića ukoliko njegovoj ćerki Hani zafali dlaka sa glave. Proslavljeni vaterpolista ne želi da se meša u brak nekadašnje supruge, ali je ozbiljno zabrinut za svoju naslednicu.

Dača je sa mlađom ćerkom svaki dan u kontaktu, jer strahuje da bi zbog svega što se dešavalo u poslednje vreme ona mogla da ima traume.

Kija priznala da još voli Slobu, Luna uplašena zbog njegove reakcije! (VIDEO)Samo da je ne dira

- Dača mi je rekao da nije njegova stvar za kakvog se čoveka Nataša udala, ali da je mnogo zabrinut za Haninu bezbednost. Rekao mi je da će Luki polomiti glavu ukoliko bi takao njegovu ćerku. Ne zanima ga šta će Nata i ovaj njen da rade, da li će oči vaditi jedno drugom, tući se, lomiti sve po kući, ali samo da mu Hanu ne diraju. Naježi se ceo kada samo pomisli da je njegova ćerka prisustvovala bilo kakvoj njihovoj svađi - kaže izvor blizak Ikodinoviću.

Naš sagovornik ističe da Danilo nijednom posle batina nije pozvao Natašu da je pita kako je, ali da bi joj pomogao šta god da treba u životu ako bi mu zatražila.

Lazukić: Bila je pijana, pretila je da će me ubiti; Bekvalac: Bacio me je na pod i udarao, vrištala sam (FOTO)

Nije pozvao Natašu

- Nije je zvao, jer mi je rekao da nema sa njom šta da priča. Bitno je da se stalno čuje sa Hanom. Ali Nata i sama zna da može da se osloni na njega, on joj je to u više navrata rekao jer je ona ipak majka njegovog deteta. On ne želi da se meša u Natašine izbore partnera, ali mu ipak nije svejedno sa kim Hana provodi vreme i spreman je na sve kako bi je zaštitio - priča izvor Informer.

Luka Lazukić tužio i tasta Dragoslava

Luka dadilju prozivao zbog govorne mane i tretirao je kao sluškinju

Luka Lazukić nije samo ponižavao Natašu Bekvalac, već i dadilju Jovanu, koja im je čuvala ćerku Katju. On ju je neretko prozivao zbog govorne mane koju ima, ali i akcenta, jer je devojka sa sela.

- Često ju je imitirao, a Nataši je govorio kako dadilja ne može da jede za istim stolom za kojim oni jedu jer mora da se zna ko je ko - priča izvor blizak paru i dodaje da je Lazukić Jovanu tretirao više kao sluškinju nego kao dadilju.

- Umeo je da je cima iz druge sobe dok je ona sa bebom, da mu donese čašu vode, bez obzira na to što je on bliži kuhinji. Takođe, zvao ju je da mu pravi sendviče i da ga tetoše, kao da je ona tu kućna pomoćnica i kuvarica a ne dadilja. I ona ga se plašila, kao što je i Nataša - kaže naš izvor.

Izvor: Inforemer.rs