Ceca uplatila 117.000 dinara za obolele od ALS!

Novosti online

27. 08. 2014. u 17:54

Folk pevačica je uplatila 1000 evra za obolele od ALS i tako izvršila zadatak koji su joj postavili pevačica Emina i fudbaler Stevan

Folk pevačica Ceca Ražnatović priključila se poznatim ličnostima koje su donacijama pokazale kako treba poštovati humanitarne akcije. Ona je uplatila 1000 evra za obolele od ALS i tako izvršila zadatak koji su joj postavili pevačica Emina i fudbaler Stevan.

- Zahvaljujem se Emini Jahović i Stevanu Jovetiću na nominaciji. Svaka akcija me podseti na to koliko treba da budemo humani. Uvek se rado odazovem humanitarnim akcijama, pa tako i ovaj put – rekla je pevačica.

Ceca trenutno boravi na Kipru, a u subotu , 30. avgusta ima zakazan koncert u Istočnom Sarajevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Jecka

27.08.2014. 19:55

A kome je uplatila, ne piše... Od ALS Asocijacije u SAD, naši bolesnici, prema rečima prof.dr Zorice Stević, neurologa sa Neurološke klinike KCS, nemaju baš mnogo koristi... Možda, ako se stvarno otkrije lek za ovu retku i opaku bolest... Ovako, treba apelovati da se uplaćuje našem Udruženju za obolele od ALS, ima broj ž.r. u medijima, da bi se ljudima kojima je to neophodno, kupilirespiratorni aparati koji fale i pripadajuća oprema, bez kojih ne mogu da dišu,a i druga pomagala.

Micko

27.08.2014. 21:42

Pa sto se nije zahvalila i Jeleni Karleusi na nominaciji, Jelena ju je prva nominovala???

vlada

31.08.2014. 20:17

Svaka čast! Srpkinja i dobrotvor! Posebno ima značaj što si po ko zna koji put od svoje zarade - pomogla! Ovi neradnici ispred kompa "pucaju" u svojoj nemoći da ti bilo šta zamere, umesto da pročitaju neku pametnu knjigu!