Ekstra Nena: Predali smo se lošoj zabavi

V.N.

03. 06. 2011. u 20:53

Екстра Нена: Предали смо се лошој забави
Jedna od najkreativnijih pevačica o trenutnoj muzičkoj sceni kod nas
MUZIKA koja se čula na „Beogradskom proleću“ je nešto što treba da živi u našoj zemlji, smatra Ekstra Nena, jedna od najkreativnijih pevačica na srpskoj muzičkoj sceni. Ona je prokomentarisala trenutnu muzičku scenu u Srbiji kao nešto za šta se treba boriti.

- Izgleda da smo se kao narod predali jeftinim notama i lošoj zabavi. Kao da smo izgubili bitku, ali ništa nije nepovratno. Samo treba ulagati u muziku. Još festivala i muzike, a manje politike na svim nacionalnim televizijskim kanalima. Da se emituju bar tri emisije nedeljno o popularnoj muzici, a ne puštati samo narodnu muziku i muziku koju izvode naši susedi. Da se razumemo, ja volim dobru narodnu pesmu, ali šta će ovi klinci koji slušaju rok, džez, rep ili ovu popularnu zabavnu muziku? Gde da se dokazuju? Želim da publika sluša naše kreativno i umetničko srce, a ne da samo razmišlja o politici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Lidija Vukovic

05.06.2011. 01:09

jao sto me izludjuju pa zar svaka pevacica zaborvlja kako je pocela sa pevanjem pa strasno ali bukvalno sve na isti kalup pa da se malo podsetimo da smo ekstra nenu slusali kako peva jeftine note ili smo mi stvarno glup narod i dozvoljavamo takve budalastine da citamo trebali ste odmah pored tog inervjua da stavite i koju slicicu pocetka karijere EKSTRE NENE da se podseti posto ocigledno da sve imaju amneziju i sramota ih je njihove proslosti tj. pocetka SAMO CITAMO BUDALASTINE PO NOVINAMA