PREDSEDNIK ZADOVOLJAN IMUNIZACIJOM U SRBIJI: Brojevi rastu, pravićem fabriku vakcina kod aerodroma

Novosti online

14. 05. 2021. u 23:36

PREDSEDNIK Vučić se, gostujući na TV Prva, osvrnuo i na vakcinaciju protiv virusa korona.

ПРЕДСЕДНИК ЗАДОВОЉАН ИМУНИЗАЦИЈОМ У СРБИЈИ: Бројеви расту, правићем фабрику вакцина код аеродрома

Foto: Printskrin

- Danas je bilo više od 20 hiljada vakcinisanih. Brojevi rastu, da li zbog nekih javnih ličnosti ili tri hiljade dinara nije važno. To je ono što nam donosi bolji rast. Vakcinacija je od suštinskog značaja za našu zemlju. Kada dođemo do 2.800.000 bićemo blizu neke mirne luke. Izgradićemo kod aerodroma fariku vakcina. I Amerikanci pokazuju neko interesovanje. Radićemo četvorovalentnu vakcinu za grip. Držimo pod kontrolom javni dug. Samo treba očuvati mir i stabilnost, da bismo mogli brže da rastemo od svih ostalih. Da možemo da pomognemo našem narodu svugde. Kada budemo prešli tri miliona vakcinisanih, bićemo blizu tome da izađemo iz korone, kao na primer Engleska, koja pre neki dan nije imala nijednog mrtvog od korone.

- Mi pustimo strane državljane, imamo dovoljno vakcina. Uskoro ćemo otvoriti za region ko god hoće da dođe da se vakciniše. Mi imamo mnogo vakcina - istakao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Sanja

15.05.2021. 10:05

Gradjani Srbije su shvatili znacaj imunizacije. Svakog dana raste broj ljudi koji su pristupili vakcinisanju, sto nam daje nadu da ce ovoj posasti doci kraj!

Milica

15.05.2021. 10:18

Broj vakcinisanih raste, sve je manje zarazenih, sto je jasan pokazatelj da imunizacija itekako daje rezultate i da je važno apelovati na gradjane da nastave sa vakcinacijom.