SANDRA BOŽIĆ: Đilas pokazao da je megafon najokorelijih kriminalaca

Novosti online

13. 05. 2021. u 15:14

STAVLJAJUĆI život Danila Vučića, sina predsednika Srbije, po ko zna koji put u opasnost, dovodeći ga šizofreno i tendenciozno u obračun sa najopasnijim kriminalcima, Dragan Đilas je zapravo još jednom razotkrio blisku povezanost i saradnju sa najokorelijim kriminalcima u Srbiji, i pokazao da je njihov prvi megafon – kaže Sandra Božić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

САНДРА БОЖИЋ: Ђилас показао да је мегафон најокорелијих криминалаца

Foto: RTS printskrin

- To se nažalost ne dešava prvi put! Poznato nam je da karakterna i politička kukavica kakav je Dragan Đilas, u nedostatku podrške građana, izgubljen u svom lopovluku i političkim promašajima, ne znajući kako drugačije da podnese rezultate, uspeh i podršku koju ima predsednik Srbije, često pribegava ovakvim niskim udarcima pokušavajući da se preko sina predsednika obračuna sa onim čiji uspeh sanja - Aleksandrom Vučićem! Za Dragana Đilasa crtanje mete i ugrožavanje života jednog mladog čoveka legitimno je sredstvo kako bi nemilosrdno došao do cilja – navodi Božić.

- Dragan Đilas je preko svojih medija, koji postoje da bi se isključivo razračunavali sa Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom, za koje etika i profesionalno izveštavanje predstavljaju nepoznatu kategoriju, citirajući navode mafijaških krugova nepostojeće navijačke grupe, koje očigledno i sada kristalno jasno kontroliše tajkun Dragan Đilas, još jednom pokazao svoju intelektualnu, političku, moralnu ali i svaku drugu inferiornost. Ali šta očekivati od čoveka koji je tukao svoju ženu i njenog oca, a sada se razračunava sa detetom, osim mu preporučiti da se sam prijavi i potraži odgovarajuću stručnu pomoć i terapiju- zaključuje Božić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (1)