VUČIĆ I RUKOVODSTVO RS U DONJOJ GRADINI: Predsednik Srbije položio venac povodom Dana sećanja na žrtve u Jasenovcu (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

08. 05. 2021. u 11:50

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je venac u Spomen-području Donja Gradina u Hrvatskoj povodom Dana sećanja na žrtve zločina-genocida NDH u koncentracionom logoru Jasenovac i njegovom najvećem stratištu u Donjoj Gradini.

ВУЧИЋ И РУКОВОДСТВО РС У ДОЊОЈ ГРАДИНИ: Председник Србије положио венац поводом Дана сећања на жртве у Јасеновцу (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: D. Gavrić

Vučić se prethodno sastao sa predsedavajućim Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, predsednicom RS Željkom Cvijanović i predsednikom Vlade RS Radovanom Viškovićem i načelnicima opština Kostajnica, Kozarska Dubica, Nevesinje i Drvar.

Foto: D. Gavrić

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (19)

Ksenci

08.05.2021. 16:48

Srpska istorija je zaista uciteljica zivota. Sva srpska stradanja treba pamtiti, postovati i iz njih nauciti da mir nema cenu i da ljudski zivot i sloboda uvek moraju biti prioritet. Vecna slava, svima onima koji su zivot dali za svoju otadzbinu

Ivana

08.05.2021. 20:37

Hvala našem predsedniku vučiću na svemu što radi za interes naroda i države. Jasenovac nikada ne sme da se zaboravi, jer moramo da znamo na srpske žrtve, Jasenovac ne sme da se ponovi nikada. Hrvati nmoraju da priznaju zločine koji su pravili 90-tih godina.

Ana

08.05.2021. 21:12

S obzirom da se ranije nije ni govorilo o Jasenovcu, odnos drzave prema najvecem srskom stratistu je dobar pocetak za istinu o kojoj mnogi ne zele da cuju.