VULIN: Od Đilasa smo čuli svakakve laži i gadosti, samo nikako da čujemo odakle mu 619 milona evra i zašto ih čuva na Mauricijusu

Novosti online

04. 05. 2021. u 15:26

GOSTUJUĆI u jutarnjem programu televizije Pink, ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin istakao je da smo u jučerašnjem intervjuu Dragana Đilasa mogli da čujemo svakakve laži i gadosti, pa i tu da bi pohapsio sve one koji se bore protiv kriminala i koji su pohapsili pripadnike klana Belivuk-Miljković, samo nismo mogli da čujemo odakle mu 619 miliona evra i zašto ih čuva na Mauricijusu, na 57 računa.

ВУЛИН: Од Ђиласа смо чули свакакве лажи и гадости, само никако да чујемо одакле му 619 милона евра и зашто их чува на Маурицијусу

Foto Žč Knežević

Komentarišući izjavu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da posle hapšenja Veljka Belivuka i njegove kriminalne grupe u zatvoru treba da bude smešten i vrh države, ministar i lider PS-a je rekao da u zatvor treba da ide onaj ko je stekao 619 miliona evra na račun građana ove države i koji te pokradene milione čuva na Mauricijusu, na 57 različitih računa.

- U zatvor treba da ide onaj koji je sa 70 hiljada evra, po sopstvenom priznanju, došao na 619 miliona evra. Njegovi saradnici su već u zatvoru, da li treba da vas podsećam na njegovog gradskog menadžera i čitav njegov tim koji je bio u zatvoru zbog velikih pronevera prilikom rekonstrukcije Bulevara Kralja Aleksandra. Ako neko treba da ide u zatvor, možda treba da ide neki deo državnog aparata koji je dozvolio da određene stvari zastare kada je u pitanju Dragan Đilas i njegove pljačke - rekao je Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (14)

ZELENE VEŠTINE U LJUDSKIM RESURSIMA: Zaštitimo životnu sredinu kroz svoj rad