VUČIĆ SAOPŠTIO SJAJNE VESTI: Maj je mesec u kojem ćete najbolje moći da vidite rezultate uspeha naše zemlje! (VIDEO)

Novosti online

03. 05. 2021. u 11:42

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima putem Instagrama i istakao da je maj mesec u kom će na najbolji način moći da se vide rezultati uspeha naše zemlje.

ВУЧИЋ САОПШТИО СЈАЈНЕ ВЕСТИ: Мај је месец у којем ћете најбоље моћи да видите резултате успеха наше земље! (ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk

– Poštovani građani, maj je mesec u kojem ćete na najbolji mogući način moći da vidite rezultate svog rada ali i rezultate uspeha srpske države. Već 6. maja idemo sa isplatom 30 evra pomoći i podrške svim našim penzionerima – zaslužili su. Dan kasnije, korisnicima socijalne pomoći i ljudima u zavodima za izvršenje krivičnih sankcija. Već 10. idemo na isplatu 50 odsto minimalca našim preduzetnicima. 12. krećemo sa isplatom svim ostalim građanima koji su se prijavili. Već 20. krećemo sa isplatom 100 evra za sve građane srpske nacionalonosti na KiM koji su se prijavili i, razume se, 200 evra za nezaposlene na KiM. Odmah posle toga idemo sa 600 evra za naše auto-prevoznike. Sve to je bilo moguće samo zahvaljujući vašem strpljenju, vašem radu i vašem trudu – poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (17)

Bonaparta

03.05.2021. 12:22

Bilo bi dobro da nam predsednik pokaže kako to sada ima para za sve, a za vreme žute mafije nije bilo para nizašta!?!? Ministar Mali neka napravi uporedni pregled trošenja novca iz budžeta u periodu 2000-2012 i periodu 2013-2021 i sa jasnim podacima na javne investicije, koliko je otišlo na bolnice, na puteve, za javne radove, ekologiju a koliko za NVO.