POLITIČAR ZABORAVIO DA ISKLJUČI KAMERU PRE SASTANKA: Pred kolegama se pojavio potpuno go - skrinšot završio u medijima (FOTO)

Novosti onjaln

15. 04. 2021. u 16:20

Političar iz Kanade izvinio se svojim kolegama nakon što se pojavio potpuno go tokom virtuelnog sastanka poslanika Donjeg doma.

ПОЛИТИЧАР ЗАБОРАВИО ДА ИСКЉУЧИ КАМЕРУ ПРЕ САСТАНКА: Пред колегама се појавио потпуно го - скриншот завршио у медијима (ФОТО)

Foto: A. Stanković

Vilijam Ejmos, poslanik liberala koji predstavlja delove Kvebeka, viđen je u neprimerenom izdanju iza radnog stola između zastava Kvebeka i Kanade.

Video uživo sastanka je javno emitovan, ali Ejmos u njemu nije govorio. Međutim, on je zaboravio da isključi kameru kad je krenuo da se presvlači, prenosi Sky News.

Skrinšot golog političara bio je viljiv samo članovima parlamenta koji su prisustvovali sastanku, ali je on nekako završio kod medija, ali i na društvenim mrežama.

Ejmos se nakon toga izvinio kolegama zbog, kako je rekao, "nesrećne greške".

- Moj video je ostao slučajno uključen dok sam se presvlačio u radnu odeću nakon džoginga. Iskreno se izvinjavam svojim kolegama u Donjem domu zbog ove nenamerne distrakcije. Očigledno je da je to bila iskrena greška i neće se ponoviti - rekao je on.

Predsedavajući Donjeg doma Entoni Rota podsetio je poslanike da uvek budu na oprezu kada su u blizini kamera i mikrofona.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)