SRBIJA će sa narodom i građanima Crne Gore uvek da ima najbolje i najbliže odnose, a prema vlastima te zemlje trudiće se uvek da ima dobre odnose, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić.

Komentari (16)

Mijo

31.03.2021. 12:34

Naša zemlja vodi odličnu politiku prema svim zemljama to samo pokazuje koliko smo odgovorni i uspešni. CG mora da poštuje našu zemlju mi smo uvek bili za saradnju i tako treba da nastavimo.

Joviša

31.03.2021. 12:40

Vučić je za mene uvek bio veliki čovek i veliki državnik, smatram da nikad bolju saradnju nismo imali sa CG kao što sada imamo a najveću zahvalnost za sve to dugujemo našem predsedniku.

Solo

31.03.2021. 14:31

- Prema svecu i tropar, to je sve što imam da kažem - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje o odnosima Srbije i Crne Gore, budući da je crnogorski ministar spoljnih poslova praktično odbio mogućnost da se ambasador Srbije Vladimir Božović vrati na dužnost. Nije mi jasno da Vucic konstantno pominje da smo mi I Crnogorci kao najblizi jedni drugima a izgleda da smo najvise udaljeni od njih kao i sa Hrvatskom...Pa ako smo toliko blizu njih zasto onda Vucic neode dole i razgovara sa njihovim vajnim politicarima jer cisto sumnjam da bi mu ponudili ista od pre 30-50 godina koliko smo ih pomagali, hranili i gradili..Mene Crnogorci nikad nisu privlacili da bi morao sa njima da imam nekakav bozemoj kontakt koji oni uopste nezele vise da imaju sa nasim narodom i to bi bilo bolje za nas da ih otkacimo. Mnogo lepih plaza je u Grckoj,Spaniji,Portugalu,Francuskoj,Maroku,Egiptu itd.

Jelena

31.03.2021. 14:35

Ми смо некада били један народ и једна држава. Треба се трудити да односи двеју држава буду добри.

Tamaraaaaaaa

31.03.2021. 18:37

Vučić je predsednik cijom zaslugom mi idemo napred. Njegova politika je politika mira, stabilnosti i dobrih medjususedskih odnosa. Verujem da cemo sa CG imati dobre komsijske odnose.