GRAĐANI RAČE PODRŽALI VUČIĆEVU POLITIKU: Kandidati koje je predložila i podržala koalicija SNS-SPS osvojili svih 118 mandata u Rači

Novosti online

28. 03. 2021. u 20:40

DANAS su u opštini Rača održani izbori za savete svih 16 mesnih zajednica, koliko ih ima u našoj opštini, izjavila je Milica Obradović, narodna poslanica iz Rače.

ГРАЂАНИ РАЧЕ ПОДРЖАЛИ ВУЧИЋЕВУ ПОЛИТИКУ: Кандидати које је предложила и подржала коалиција СНС-СПС освојили свих 118 мандата у Рачи

Foto: Printscreen

Ona je istakla da su tokom održavanja izbora primenjene sve propisane epidemiološke mere prevencije, a da nisu zabeležene ni nepravilnosti u izbornom procesu.

- U 16 mesnih zajednica na teritoriji opštine Rača, birano je ukupno 118 članova saveta. Posle prebrojavanja glasova i sumiranja rezultata, Opštinska izborna komisija je saopštila da su kandidati koje je predložila i podržala koalicija SNS-SPS osvojili svih 118 mandata - rekla je Obradović.

Ona je istakla da je izlaznost u pojedinim mesnim zajednicama bila i preko 50 odsto, a pojedini kandidati koalicije SNS-SPS su osvojili i svih 100% glasova izašlih birača.

- Rezultati današnjih izbora za savete mesnih zajednica u našoj opštini potvrđuju da stanovništvo opštine Rača u najvećoj mogućoj meri podržava politiku našeg predsednika Aleksandra Vučića, kao i rad Vlade RS i lokalnih funkcionera, na čelu sa predsednikom našeg opštinskog odbora, Aleksandrom Senićem - rekla je Obradović, i dodala:

- Nastojaćemo da i u budućnosti ispunjavamo očekivanja naših građana, koji nam konstantno daju bezrezervnu podršku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)