"TUŽIOCI ĆE DA RADE SVOJ POSAO": Vučić odgovorio na provokaciju o Đilasu - Dali ste sebi za pravo da budete i tužioci i branioci

Novosti online

25. 03. 2021. u 13:53

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je danas na pitanje o računima Dragana Đilasa u Hongkongu, na Mauricijusu i u Švajcarskoj.

ТУЖИОЦИ ЋЕ ДА РАДЕ СВОЈ ПОСАО: Вучић одговорио на провокацију о Ђиласу - Дали сте себи за право да будете и тужиоци и браниоци

Foto: Tanjug

- Ja nisam tužilac, ali imam svoj mozak, ali ste vi sebi dali za pravo da budete i tužioci i branioci. Ja sam bio ubica Olivera Ivanovića, danas sam ubica Vladimira Cvijana  - rekao je predsednik.

- Vi ste ti koji mi dve godine sudite, optužujete i unapred izrečenu presudu iznosite o slučaju Jovanjice. Izmislili ste celu priču, tužili, optužili, sudili, presudili, sve ste to sebi dali za pravo, zajedno sa Draganom Đilasom.

- Znamo da ima račune. Da li je to krivično delo ili ne, to će nadležni organi da ustanove. Da li je utajio porez na kapitalnu dobit, nadležni organi će da ustanove. 

- Prvo pođite od sebe, pa onda od onih koje podržavate.

Zamislite da ja prijavim prihode od 700 miliona evra?! Vi, političari, mi sudite, presuđujete, vama čiji je cilj bio da lažima i kampanjama ubijate porodice, vi koji ste angažovali ubice, vi ćete da držite moralne pridike?! To je licemerje. Pođite od sebe, oa od onih koje podržavate, od onog koji je sve vreme organizovao hajku na moju decu.

- Tužioci će da rade svoj posao ili neće da rade, u zavisnosti od toga da li imaju dokaze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (15)

ZELENE VEŠTINE U LJUDSKIM RESURSIMA: Zaštitimo životnu sredinu kroz svoj rad