MINISTAR VULIN ODGOVORIO EDIJU RAMI: Pamet da izvozi ne može, ali zato je bez premca u izvozu narkotika

Novosti online

24. 03. 2021. u 18:57

MINISTAR policije i policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin prokomentarisao je provokacije Edija Rame povodom godišnjice bombardovanja SRJ od strane NATO-a.

МИНИСТАР ВУЛИН ОДГОВОРИО ЕДИЈУ РАМИ: Памет да извози не може, али зато је без премца у извозу наркотика

Foto: P. Mitić

- Veći je trag u politici Rama ostavio zasmejavajući kolege izborom šarenih čarapa i cipela, nego što je izneo neku ideju vrednu pažnje. Premijer zemlje u kojoj je "žuta kuća", morao bi da traži oproštaj što su u njegovoj zemlji otetim Srbima vadili organe i prodavali ih, a ne da vređa zemlju i narod čijoj istoriji i kulturi može samo da zavidi- izjavio je ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući provokacije Edija Rame povodom godišnjice bombardovanja SRJ od strane NATO-a.

- Ono zla što Albanija nije mogla da nama učini, učinili su NATO bombarderi. Zato se građanima Evrope Albanija zahvalila kako je mogla i znala, poslala im je najbolji deo svog društva, narko-dilere, da potruju decu u zemljama Zapada. Rama pamet da izvozi ne može, ali zato je bez premca u izvozu narkotika. Da se Albanija nešto naljuti na EU i uvede im sankcije, pola EU bi upalo u apstinentsku krizu- rekao je ministar i predsednik PS-a Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)