SEĆANJE NA DECU STRADALU U NATO BOMBARDOVANJU: Vulinova omladina odala poštu Milici Rakić sa 22 bele ruže

Novosti online

24. 03. 2021. u 17:30

OMLADINA Pokreta socijalista Beograda, na čelu sa predsednikom Gradskog odbora Vladimirom Ilićem, danas je odala poštu trogodišnjoj Milici Rakić i svoj deci stradaloj u NATO bombardovanju.

СЕЋАЊЕ НА ДЕЦУ СТРАДАЛУ У НАТО БОМБАРДОВАЊУ: Вулинова омладина одала пошту Милици Ракић са 22 беле руже

Foto: Novosti

Omladina PS-a se, uz 22 bele ruže poklonila Milici, ali i svakom nevino stradalom srpskom detetu.  

- Da je živa, da nije ubijena od strane NATO agresora, Milica Rakić bi danas imala 25 godina, bila bi uspešna, mlada devojka, srećna kraj svoje porodice.

Pokret socijalista, baš kao i svi građani naše zemlje, nikada neće zaboraviti agresiju NATO pakta na SR Jugoslaviju i tih 78 dana pakla i užasa.

Niti možemo da zaboravimo, niti možemo da oprostimo hiljade nevinih žrtava, razorene mostove, bolnice i fabrike, baš kao što ne možemo da zaboravimo da su za dosovsku vlast srpske žrtve bile samo kolateralna šteta koju je trebalo što pre zaboraviti.

Ni jedna od 19 zemalja Alijanse nije se pokajala zato što je bombardovala Srbiju, niti smo ikada dobili odgovor ko je ubio Milicu Rakić i ostalu srpsku decu.

I danas se nastavljaju pritisci da Srbija uđe u NATO pakt, da se odrekne Kosova i Metohije, da uvede sankcije Rusiji i Kini, ali je današnja Srbija suverena, jaka i nezavisna zemlja, a njen predsednik Aleksandar Vučić čovek koji ne podleže pritiscima i ucenama.

Neizmerno smo ponosni na predsednika Vučića i na našeg lidera Aleksandra Vulina koji su imali dovoljno hrabrosti da stvari nazivaju pravim imenom i da srpskim žrtvama vrate dostojanstvo- naveli su u omladini Pokreta socijalista Aleksandra Vulina povodom obeležavanja početka NATO agresije na Srbiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda