ĐILAS OPET IZBEGAVA ODGOVOR: Odbio da kaže da li je tužio Krik jer je 2018. godine objavio da je suvlasnik 26 firmi

Novosti online

23. 03. 2021. u 11:17

DRAGAN Đilas ponovo je odbio da odgovori na pitanje novinarke Večernjih novosti Andrijane Nešić da li je podneo krivične i protiv novinara KRIK-a kada su objavili 2018. godine da je bio suvlasnik 26 firmi dok je bio na funkciji gradonačelnika Beograda

ЂИЛАС ОПЕТ ИЗБЕГАВА ОДГОВОР: Одбио да каже да ли је тужио Крик јер је 2018. године објавио да је сувласник 26 фирми

Foto: Milena Anđela

Đilas je objavio da je podneo krivične prijave protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministra finansija Siniše Malog, Vladanke Malović, glavnog i odgovornog urednika "Večernjih novosti" Milorada Vučelića i Andrijane Nešić, novinara i pomoćnika glavnog i odgovornog urednika za digitalna izdanja. On tvrdi da su sva objavljena dokumenta "falsifikat".

Na pitanje naše novinarke:

- Da li ste podneli krivične i protiv novianra KRIK-a kada su objavili 2018. godine da ste bili suvlasnik 26 firmi dok ste bili na funkciji gradonačelnika Beograda?

Đilas je odbio da odgovori na pitanje novinarke "Novosti". On je ponovo dodelio sebi pravo da određuje ko je novinar, a ko nije.

Takođe, odbio je da odgovara i na pitanje novinara Srpskog telegrafa.

- Može li odgovor za list Alo?

- Ne može - rekao je Đilas.

Posle toga se javio jedan drugi novinar, te postavio pitanje Đilasu koje nema veze sa novcem u inostranstvu, te je na to pitanje Đilas odgovorio i sam izjavio da, iako je podneo krivičnu prijavu, "nema podatke ko je sve umešan".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a