EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO SVE DETALJE AFERE MAURICIJUS: Sve što je Đilas govorio o svojim računima u inostranstvu - pada u vodu (VIDEO)

Novosti onlajn

16. 03. 2021. u 20:35

"NOVOSTI" su došle do dokaza od kojih je Dragan Đilas strepio i uveravao narod da ne postoje.

ЕКСКЛУЗИВНО ОТКРИВАМО СВЕ ДЕТАЉЕ АФЕРЕ МАУРИЦИЈУС: Све што је Ђилас говорио о својим рачунима у иностранству - пада у воду (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Naime, dokazi do kojih je došla naša ekipa potvrđuju da se poslovanje Dragana Đilasa proteže sve do poreskog raja Mauricijusa.

Takođe, kako smo saznali, Dragan Đilas ima i pozamašnu sumu na računu u Švajcarskoj!

Iz ovoga se može zaključiti da je sve što je lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas prethodnih dana govorio o svojim računima u inostranstvu - pada u vodu.

Đilas je naime, prema dokumentaciji do koje je došao naš tim, na dan 12. decembra 2020. godine, na dva računa u ove dve zemlje imao skoro 6,4 miliona evra.

Postoji osnovana sumnja da je ovo samo vrh ledenog brega i prvi veliki trag u otkrivanju mutnih poslovnih i finansijskih transakcija koje su se godinama odvijale u trouglu između Đilasa, njegovog rođenog brata Gojka i biznismena Dragana Šolaka.

Dalja istraga mogla bi da dovede do šokantnih saznanja da su stotine miliona evra narodnih para izvlačili iz zemlje i da je taj novac završio, kako postoje naznake, na mnogim računima u još najmanje 15 država širom sveta.

Celu dokumentaciju pogledajte u štampanom izdanju Večernjih novosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (65)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega