VUK JEREMIĆ BESAN NA ĐILASA! "Nemoj da glumiš da predstavljaš većinu u opoziciji!"

Novosti online

16. 03. 2021. u 14:25

VUK Jeremić gostovao je na televiziji N1, gde je otkrio planove Dragana Đilasa, i rekao da su oni unapred osuđeni na propast.

ВУК ЈЕРЕМИЋ БЕСАН НА ЂИЛАСА! Немој да глумиш да представљаш већину у опозицији!

Foto arhiva

- Prestanimo da igramo igre mačke i miša. Bilo bi dobro kad bi Đilas razmislio još jednom o tome šta je predložila skupština slobodne Srbije, s obzirom da smo se oko platforme za nastup u tim pregovorima ili dijalogu dogovorili, više nema dileme da li bi trebalo tamo zastupati, samo je pitanje ko to treba da učini za tim stolom - rekao je Jeremić.

- U normalnim pregovorima se šalju dva čoveka, ako je problem nečije sujete to što je Narodna stranka predložila dva kandidata, ne moraju da idu oni, ali ako hoćete da vas shvate ozbiljno, nećete otići kao čopor glumeći tamo da je neko vođa tog čopora. Nama tamo trebaju kredibilni ljudi. Stranka slobode i pravde treba konačno da se izjasni da li žele da cela opozicija bude jedinstvena ili ne. Ili ćemo biti zajedno ili svako na svoju stranu. Zašto ne možemo da se dogovorimo oko dvoje ljudi koji bi nas predstavljali, mi ne moramo uopšte da budemo među njima. To je jedina tačka u kojoj se sporimo, a Dragan Đilas je jedini koji se ne slaže od svih predstavnika opozicije.

Niko od nas individualno nije ni izbliza jak koliko bi trebalo da bude jak, da bismo se suprostavili ovom režimu.

Gostovanje pogledajte na priloženom video-snimiku:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna