VUČIĆ OBJAVIO SLIKU GOZBE U BAHREINU: Predsedniku pod šatorom poslužili kamilje meso i jagnjetinu spremanu osam sati! (FOTO)

Novosti online

14. 03. 2021. u 17:46

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je na instagram nalogu "budućnost Srbije" objavio fotografiju gozbe koja je pripremljena u njegovu čast tokom posete Bahreinu.

ВУЧИЋ ОБЈАВИО СЛИКУ ГОЗБЕ У БАХРЕИНУ: Председнику под шатором послужили камиље месо и јагњетину спреману осам сати! (ФОТО)

Foto: Instagram

- Na stolu su se našli arapski specijaliteti - jagnjetina spremana 8 sati, kamilje meso, humus, tabule... dovoljno da poslednje veče pod šatorom u bahreinskoj pustinji učini uspomenom za ceo život. Hvala Nasere bin Hamadu na tome što si nam omogućio da upoznamo najlepše običaje vaše zemlje - piše na instagramu.

Pored sklapanja važnih ekonomskih ugovora i domaćinskog prijema, predsednik je istakao da su mu se posebno svideli simboli Bahreina - arapski konji, sokolovi, i suleki psi.

Vučić je rekao da će za mesec dana uzvratiti na sjajnom gostoprimstvu kralju Bahreina, i da će ponuditi naše gostoljublje i gostoprimstvo, kao i dobre ideje za biznis i unapređenje odnosa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (55)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri