PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obraća se večeras iz prestonice Bahreina Maname, i u jednom trenutku se dotakao glavne teme dana - kovid pasošima koje Evropska unija planira da uvede samo za vakcine odobrene u EU.

Komentari (8)

Prellee

13.03.2021. 21:21

Sizofrenicni stav EU.Jednostavno se pogubili u zelji da vode neku nezavisnu spoljnu politiku sa jedne strane i apsolutne sluganske politike prema US, sa druge strane.Evropska birokracija nema kreativnosti da nesto napravi i da povuce razvoj naprijed, pogitovo razvoj Zapadnog Balkana. Kina i Rusija rade i obecavaju nam razvoj, a EU nam salje samo lose signale i kritike.Trebamo vise gledati prema Istoku, nego prema ovakom frustriranom Zapadu.Bili su sposobni i uspjesni u razbijanje EX YU i sankcionisanju Srba, a povuci ne umiju, ili bolje receno ne zele.

Sakica

13.03.2021. 21:31

Najbitnije je da građani prime vakcinu i da dobro odreaguju na nju. Sad koja je manje treba da je bitno. Ovako znači da se vrši politički pritisak favorizovanjem jedne.

Ana

14.03.2021. 09:50

Evropske zemlje su izgubile bitku sa kovidom dok su politizovali vakcine,smeta im uspeh i rast Srbije.Uspeli smo sjajnom politikom koju predvodi drzavni vrh ,zastitili smo sto je najvaznije a to su ljudski zivoti.

Princip

14.03.2021. 11:50

Problem je najveći to što bolje sarađujemo, uspešnije nabavljamo vakcine i brže se vakcinišemo od njih. Spremni smo da prihvatimo njihove sumanute ideje, a videćemo koliko su oni spremni.