VUČIĆ O NAPADIMA DAKE DAVIDOVIĆA: Velika je nervoza jer on mora da pomogne Đukanoviću

Novosti online

10. 03. 2021. u 22:14

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je napade Dake Davidovića.

ВУЧИЋ О НАПАДИМА ДАКЕ ДАВИДОВИЋА: Велика је нервоза јер он мора да помогне Ђукановићу

Foto: Printskrin

- Kada su mi govorili u policiji pred otvaranje spomenika Stefanu Nemanji o broju policajaca, meni nije padalo na pamet da kažem da bilo ko je planirao atentat na mene. To su krupne reči. Taj čovek može da govori šta hoće. Velika je nervoza zbog toga što Srbija neuporedivo brže napreduje od svih u regoinu. Velika je nervoza jer on mora da pomogne Đukanoviću i to sve prikriveno. To je toliko glupo i besmisleno, i želim da se zahvalim episkopu Joanikiju što je reagovao

-Svakog dana slušam kako napadaju šefa države za najgore laži. Setite se kako su napadali Radojičića. Laž je postala glavni metod deolvanja onih koji bi da ruše Srbiju - kazao je Vučić.

Vučić je dalje rekao da su takvi napadi najjači kada Srbija pokazuje napredak i lider u regionu.

- Crna Gora nam je bežala za plate, a sada smo daleko ispred njih i mnogo su uspešnije. Zaostajali smo 70 evra za BiH, a danas smo 70 evra ispred njih. Kada to vidite, kada vidite da smo prvi po vakcinaciji, da gradimo puteve i bolnice, kada vidite da pokazujemo sposobnost da napredujemo, i držimo se kao suverena zemlja, pa šta mislite kome je u interesu da nas napadaju - zapitao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri