VUČIĆ OTKRIO TAJNU: Evo u čemu se krije uspeh predsedništva Srbije (FOTO)

Novosti online

01. 03. 2021. u 10:17

ВУЧИЋ ОТКРИО ТАЈНУ: Ево у чему се крије успех председништва Србије (ФОТО)

Foto: Instagram

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu fotografiju sa koleginicama iz predsedništva.

- Tajna uspeha predsedništva Srbije je u tome što su žene te koje donose odluke, koje ispravljaju većinu mojih grešaka, ali i rade marljivije od nas muškaraca. Uzgred, jedva čekam da se Ivica Kojić vrati na posao, a razloge svi razumete! - rekao je Vučić uz "smajli".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Dejo

01.03.2021. 11:02

Aleksandar Vučić je uvek bio veliki čovek i veliki političar zahvaljujući njemu postigli smo velike rezultate kako po pitanju ekonomije tako i po pitanju diplomatije. On je mnogo toga uradio za našu zemlju. Ovo slika govori više od hiljadu reči. Zahvalan sam mu na svemu što iz dana u dan radi za boljitak naše zemlje.

Barbara

01.03.2021. 11:10

Zene su stub kuce, porodice... zahvaljujuci vrednim zenama koje svojim trudom i voljom grade karijeru, misle na svoju zemlju, predsednistvo napreduje. Vucic s pravom hvali svoje saradnike, dao im je veliko poverenje koje oni nece prokockati.

Ana

01.03.2021. 22:03

Iza svakog uspeha stoji marljiv rad ! Slika je dokaz timskog rada.Ovom vrednom timu zahvalni smo svi,ugled nase zemlje je značajno podignut u svetu,a zivot gradjana je daleko bolji nego predhodnih godina.