PODLA LAŽ RASKRINKANA: Petković očekuje izvinjenje Rašića i Rade Trajković

D. Z.

25. 02. 2021. u 15:37

ČETIRI dana su prošla otkako su Nenad Rašić i Rada Trajković u dosluhu sa Aljbinom Kurtijem dogovorili da unapred zakazanu školsku tuču predstave kao politički linč i progon neistomišljenika i za to optuže državu Srbiju, Srpsku listu i predsednika Aleksandra Vučića.

ПОДЛА ЛАЖ РАСКРИНКАНА: Петковић очекује извињење Рашића и Раде Трајковић

Foto: Z. Jovanović

I četiri dana Đilasova Rada, Rašić i Kurti narodu koji su namerno obmanuli duguju izvinjenje, jer je njihova podla laž raskrinkana.

Ovo se između ostalog vezano za nedavnu tuču koja se između dve grupe maldih dogodila u Lapljem selu, navodi u saopštenju direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića

- Da budem sasvim jasan. Napad na Nikolu Rašića zaslužuje svaku osudu i adekvatnu sankciju, a u anale političkog beščašća ući će ovaj pokušaj zloupotrebe dece u političke svrhe koja na kraju jedina ispaštaju, jer će i Đilasova Rada, Rašić i Kurti nastaviti da produkuju lažne vesti i afere dok je sedmoro dece u jednomesečnom pritvoru nakon njihove političke manipulacije, a učenik Ilija Marković u bolnici sa teškim povredama-dodaje se u pomenutom saopštenju uz pitanje: Gde su danas Dragan Đilas, Marinika Tepić, Vuk Jeremić, Mlađan Đorđević koji su bili najglasniji prethodnih dana kada je za jednu školsku tuču u Gračanici trebalo optužiti Vučića i Srbiju? Gde su da kažu da su pogrešili?

Navikli su građani Srbije da opozicija u Beogradu produkuje lažne vesti, a da je jedini odgovor na istinu još jedna lažna afera.

-  Ono što je slučaj u Gračanici ogolio do krajnosti jeste i činjenica da srpskoj opoziciji u centru Beograda ne smetaju ni Aljbin Kurti ni njegov projekat “Velike Albanije” samo kada treba napasti rođenu državu i njenog predsednika - zaključuje se u saopštenje za javnost direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN URBANISTIČKOG PLANIRANJA: Prilika da se istakne uticaj urbanizma na kvalitet života