MINISTAR VULIN PORUČIO: "Ratni zločinac i vođa narko-kartela Haradinaj zaslužuje prezir i kaznu"

Novosti onlajn

19. 01. 2021. u 20:42

МИНИСТАР ВУЛИН ПОРУЧИО: Ратни злочинац и вођа нарко-картела Харадинај заслужује презир и казну

Foto Tanjug

- GRAĐANI Kosova i Metohije ne zaslužuju da budu prezreni, ali ratni zločinac i vođa narko-kartela Ramuš Haradinaj zaslužuje i prezir i kaznu.

- Haradinaj je svojim glupostima i pretnjama opasan najviše za Šiptare, čije glave bi da baca i troši kako bi pokušao da u reci krvi sačuva sebe od suda i robije - izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući izjavu Ramuša Haradinaja da predsednik Vučić i drugi mogu da "izbegnu" referendum o ujedinjenju tzv. Kosova sa Albanijom tako što će Srbija priznati nezavisnost samoproglašenog Kosova.

- Opasniji od Haradinaja su oni koji ćute o njegovim zločinima i oni koji dopuštaju da narko-klanovi sa Kosova truju decu Evropljanima. Pošto Evropa ćuti dok vođa narko-kartela preti "Velikom Albanijom", neka ćuti i kada Srbi kažu da žele da žive u istoj državi. Sve što EU dopusti Šiptarima, moraće dopustiti i Srbima. Vučić vodi politiku mira, ali među šiptarskim političarima za takvu politiku nema sagovornika i to sam znao, ali da je sve manje političara u EU koji to razumeju, e to sada znam - izjavio je ministar i predsednik Pokreta socijalista Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)