MRKONJIĆ I TADIĆ U SPASILAČKOJ AKCIJI: Medicinskim sestrama iskliznuo pacijent sa skenera, političari "poleteli" i uhvatili ga

Novosti online

04. 01. 2021. u 15:28

POČASNI predsednik SPS Milutin Mrkonjić i lider SDS i nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić imali su jutros u bolnici "Dragiša Mišović", gde su na lečenju, pravu spasilačku akciju!

МРКОЊИЋ И ТАДИЋ У СПАСИЛАЧКОЈ АКЦИЈИ:  Медицинским сестрама исклизнуо пацијент са скенера, политичари полетели и ухватили га

Foto: Novosti

Dvojica političara i bivših koalicionih partnera, dok su čekali red za pregled, našli su se u neobičnoj situaciji, ali uspeli su da pred sestrama ispadnu heroji - jedan krupniji pacijent, koji je bio na pregledu, umalo je iskliznuo iz ruku medicinskim sestrama. Mrkonjić i Tadić su brže bolje, instinktivno, uskočili i zadržali pacijenta kako ne bi pao na pod.

- Sestre su pokušale da ga prebace na kolica, ali čovek je zaista krupan i umalo im nije ispao na pod. Mrka i Tadić su poleteli i uhvatili ga. Srećom, sve se dobro završilo, čovek se nije povredio, ali je Tadić malo povredio ruku. Ništa strašno, malo se ugruvao - priča izvor koji se zatekao u blizini.

Naime, obojica političara su mnogo bolje i narednih dana će verovatno biti pušteni iz bolnice.

- Jesu, vidi se da su baš živnuli. Pa vidite da su imali snagu i da zadrže čoveka koji nije nimalo lak - našalio se sagovornik.

Inače, Mrkonjićevi testovi su pokazali da je negativan na korona virus, a u bolnici je zadržan zbog upale pluća. Kako je ranije rekao za naš list, dobro se oseća, sestre su divne, a društvo mu pravi bivši koalicioni partner Tadić.

Boris Tadić je početkom decembra hospitalizovan u KBC "Dragiša Mišović" zbog posledica izazvanih koronavirusom, odakle je izašao 20. decembra. Međutim, nekoliko dana kasnije ponovo je hospitalizovan zbog pogoršanja zdravstvenog stanja. On je tada na Tviteru napisao da se dobro oseća, a da je iz preventivnih razloga zadržan u bolnici i apelovao na sve da se dobro čuvaju.

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!