RUSIJA će nastaviti da pomaže Srbiji u vojno-tehničkoj saradnji radi jačanja borbene sposobnosti naše zemlje, saopštio je zamenik šefa Federalne službe za vojno-tehničku saradnju Rusije Anatolij Punčuk.

Goran

10.12.2020. 17:49

Hvala bratskoj Rusiji i predsedniku Putinu. Vremena su takva, spremnost na odbrani slobode i ne zavisnoti ima svoju cenu. Jasno je da je mnogo neprijatelja produždna ruka nato zločinaca, bez pomoći Rusije i Kine ugroženi smo svi naša deca kao i mi. Zločinci ne biraju sredstva da nas zbrišu sa zemlje, da li Srbe iz R. Srpske ili Srbije.

Miro

10.12.2020. 18:05

Хвала браћо што мислите на нас. Лешинари почињу свашта да причају и да прете. Када смо допустили да они преко баре имају базу на нашој територији,ред би био да је и ви имате,па барем десет.

maniks

10.12.2020. 18:38

Srbija mora da uvede obavezan vojni rok , da se omladina disciplinuje i osposobi za odbranu zemlje. Hvala braci Rusima i da ta prespektiva bude sto pre ne u nekoj daljoj buducnosti jer situacija na Balkanu bice sve teza dolaskom Srbomrzaca na vlast u Americi mada ruku mi njih ne volimo. Nikad mi nece biti jasno zasto se ovo provlaci kroz novine a jos nema ni naznaka da ce doci.. Ovako zapad sve cini da stopira dlazak oruzja u Srbiju raznim ucenama.

Sparta

10.12.2020. 22:10

Samo dovozite avionima braćo... najvise savremena PVO PRO sistemi nam trebaju da zaključamo naše Srpsko nebo.. Ali šaljite svega i svačega.. Samo tovarite.. hvala i pozurite sa Iljušinima..

Georgije

11.12.2020. 07:30

Nama netreba takvo oruzje. Da bi bili spokojni od azdahe nama treba da postanemo nuklearnasila . Ili dajte ili nas se manite. Ima ko ce to dati za parinje sa istoka.

put_in

10.01.2021. 18:06

Браво руси православна браћо! Браво за спољну политику Србије! Нема доброг мира без доброг оружја. Поздрав из српске Црне Горе!