PRESEDAVAJUĆI Odboru za spoljne poslove američkog Kongresa Eliot Engel poručio je da je vreme da Srbija nastavi dalje i da je tzv. Kosovo nezavisno i nikada se neće vratiti.

Ivana

09.12.2020. 20:42

Aleksandar Vučić se nikada neće odreći svoga naroda i države i to je činjenica.Srbija ima predsednika kojem je stalo da Srbija bude jaka i stabilna.

Muharem

10.12.2020. 06:36

Idiot Engel nema sta da trazi u Srbiji, Kosovo je Srpsko i nikada nece biti Madeline Albrajt i Idiota Engela. I oni znaju da je Kosovo Srpsko i da ga nece oteti.

ANTE BAN

10.12.2020. 11:40

NIKAKVI pritisci ne mogu pokolebati velikoga vodju- A.Vučića da se još jače bori za Srbiju! Čak štoviše; veliki vodja Vučić najviše se bori, najodlučniji je i najviše radi baš kad je pritisnut! Iz tog razloga A.Vučić će odoljeti svim pritiscima i povratiti natrag srpsko Kosovo!

Kursula

13.12.2020. 22:50

Mogu tako po malo da nas cepkaju i da nam brane svasta nesto.... Ali...ako bi doslo do nekog rata( ne daj Boze),mislim da bi opet slomili zube.... Srbin sve moze da istrpi i oćuti,al kad dodju vile do očiju,spreman je to živalj i da izgubi trećinu populacije ,kao u velikom ratu,a to je malo ko od nacija spreman...gotovo niko,e tu je razlika,tu je i problematika....niko nema tu spremnost za žrtvu....