VAŽNO IM JE DA MILIONE TRPAJU U DŽEPOVE: Predsednik Vučić o plaćanju spotova o bojkotu izbora

Novosti online

24. 11. 2020. u 23:08

GOVOREĆI o plaćanju spotova o bojkotu izbora Vučić je rekao da je reč o skandalu neviđenih razmera.

ВАЖНО ИМ ЈЕ ДА МИЛИОНЕ ТРПАЈУ У ЏЕПОВЕ: Председник Вучић о плаћању спотова о бојкоту избора

Foto: Printscreen

- Zamislite spot u kojem kažete "Jedini glas protiv Vučića je da ne glasaš" i za to kažete da nije politički spot?! To plaća nezavisna produkcija koja pravi divne filmove o meni u kojima sam bolesnik, ludak... A onda dolazimo do pitanja zašto je SNS za 28 emitovanja pošteno platio porez državi i Đilasovim medijima 3 miliona i 800 hilada evra? Problem je i taj što im je vreme stalo u lopovskim i kriminalnim 2000-im, ali to vreme lopovluka je nepovratno otišlo - kaže predsednik.

Dodaje da je na svakoj televiziji svaki spot pošteno plaće i zapitao je zašto su drugi pošteđeni.

- Važno im je samo šta time mogu da dobiju da bi mogli milione da trpaju u svoje džepove. To je veliki skandal i neverovatno mi je da se o njemu tako malo govori, ali biće prilike - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (14)

NAŠE JE DA SNAŽIMO, JAČAMO, EKONOMSKI NAPREDUJEMO I RASTEMO: Predsednik Vučić se oglasio posle vežbe Vihor 2024 (FOTO)