VUČIĆ POTPISAO KOALICIONI SPORAZUM SA PASTOROM: SVM je saveznik i prijatelj Srbije na evropskom putu (VIDEO)

Novosti online

13. 11. 2020. u 18:45

ВУЧИЋ ПОТПИСАО КОАЛИЦИОНИ СПОРАЗУМ СА ПАСТОРОМ: СВМ је савезник и пријатељ Србије на европском путу (ВИДЕО)

Foto: Instagram

PREDSEDNIK Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić potpisao je danas koalicioni sporazuma sa Ištvanom Pastorom, predsednikom Saveza vojvođanskih Mađara.

- Veoma sam srećan što sam danas kao predsednik stranke imao čast da potpišem koalicioni sporazum sa Ištvanom Pastorom, i ja ne mogu da govorim o tehničkim detaljima, niti su me oni ikada zanimali. Ono što je mene zanimalo u razgovoru sa našim mađarskim prijateljima su program, planovi i naš zajednički put u budućnost - rekao je Vučić, pa dodao:

- Ištvana Pastora i njegovu stranku smatram ne samo saveznicima SNS nego i saveznicima i prijateljima Srbije. NJihova odgovornost, ozbiljnost i posvećenost u napretku Srbije su za izuzetno poštovanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)


Vučić je istakao da je sa predsednikom SVM razgovarao o evropskom putu Srbije i o unapređivanju međusobnih odnosa kako bi i Srbi i Mađari živeli bolje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (22)

Mina

13.11.2020. 20:06

Mađari i Srbi imaju najbolje odnose u novijoj istoriji i to je primer kako treba sarađivati. Složni i jedinstveni može samo napredovati. A to je naš cilj.