VUČIĆ ČESTITAO BAJDENU: Nadam se dobroj saradnji sa Vama, kakvu smo imali i sa Trampom

Novosti online

08. 11. 2020. u 13:14

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Džou Bajdenu na tome što je izabran za predsednika SAD

ВУЧИЋ ЧЕСТИТАО БАЈДЕНУ: Надам се доброј сарадњи са Вама, какву смо имали и са Трампом

Foto: AP Photo/Carolyn Kaster/Instagram

Predsednik je to učinio putem svog tviter naloga, na srpskom i na engleskom jeziku.

- Iskrene čestitke Džou Bajdenu na izboru za predsednika SAD. Želim Vam mudrosti i odlučnosti da se suočite sa postojećim izazovima na dobrobit Amerike i sveta. Nadam se nastavku dobre saradnje sa Vama, kakvu smo imali i sa Donaldom Trampom, na čemu sam mu veoma zahvalan.

Predsednik je sinoć tokom obilaska kodiv-bolnice u izgradnji rekao da će Srbija sarađivati sa SAD bez obzira ko je predsednik.

- Čestitam mu, nadam se da ćemo imati dobre odnose. Prvo hoću da se zahvalim Trampu i njegovom timu - istakao je predsednik.

Podsećamo, Džo Bajden je osvojio 270 elektorskih glasova čime je izabran za predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (50)