VUČIĆ UPUTIO DRAMATIČAN APEL GRAĐANIMA: Poštujte mere, za pet dana će nam biti popunjeni bolnički kapaciteti

Novosti online

07. 11. 2020. u 22:38

ВУЧИЋ УПУТИО ДРАМАТИЧАН АПЕЛ ГРАЂАНИМА: Поштујте мере, за пет дана ће нам бити попуњени болнички капацитети

Foto: Printskrin

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić apelovao je večeras na građane da poštuju mere zaštite, pre svega nošenje maski, jer će, istakao je, za pet dana svi bolnički kapaciteti za kovid bolesnike biti popunjeni.

On je rekao da u apelu, koji je ponovio više puta, emotivno, nema nikakvih političkih momenata, te da nije normalno da postoje oni koji govore da je covid izmišljen.

Rekao je da se sam nije zarazio u Crnoj Gori samo zato što nije skidao masku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (26)

Prvoborac

07.11.2020. 22:45

Sva neophodnost bolničkih kapaciteta je toliko hitna i urgentna da ljudi nisu ni svesni.Ali niko svojim odgovornim ponašanjem to ne olakšava državi,već joj stavlja sve veće amove za vrat.

Lola

07.11.2020. 22:46

Svaki čovek ko imalo ispravno razmišlja trebalo bi da iskreno i od srca pruži podršku ljudima koji se bore za zdravlje svih nas. Podržavam ovakav gest.

Kosta

07.11.2020. 22:49

Moramo svi ovo da shvatimo ozbiljno jer svima nama je najprečiji život virus se brzo širi moramo da poštovati mere i nositi maske to je jednini način da sačuvamno živote. Pamet u glavu svim pričam dobronamerno.

Rajko

08.11.2020. 00:23

Valjda smo i sami svi postali svesni koliko je virus opasan i da samo nekom disciplinom, izbegavanjem kontakata, maskama i higijenom možemo sačuvati sebe i druge.

Milan

08.11.2020. 00:28

Svi moramo biti odgovorniji i postovati mere Vlade RS u borbi protiv virusa!Ako radnici koji grade Kovid bolnice,lekari,sestre i celo zdravstvo rade dano nocno,za nas i nase zdravlje,mozemo i mi biti oprezniji i ispostovati ono sto se trazi od nas!