SRPSKA NAPREDNA STRANKA OBELEŽILA SLAVU: Proslavi prisustvovao i predsednik Vučić - domaćin Branislav Nedimović (FOTO)

Tanjug

27. 10. 2020. u 13:00

SRPSKA napredna stranka obeležila je danas stranačku slavu, Svetu Petku, sa manje gostiju nego ranije i uz poruku da se moramo svi držati zajedno u borbi protiv korone, kako bi sačuvali zdravlje nacije, a time i Srbiju.

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ОБЕЛЕЖИЛА СЛАВУ: Прослави присуствовао и председник Вучић - домаћин Бранислав Недимовић (ФОТО)

Foto: Tanjug

Domaćin slave ove godine je bio ministar Branislav Nedimović, a obeležavanju je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić, koji je svima čestivao slavu.

Prisustvovali su i potpredsednici SNS Marija Obradović, Marko Đurić, funkcioneri Jadranka Joksimović, Nikola Selaković, Darko Glišić, Dragan Stevanović, Goran Vesić, Zoran Đorđević i drugi članovi stranke.

Nedimović je rekao da se slava ovog puta obeležava u trenutku u kojem svi moraju da vode računa o onom najvažnijem - životu i zdravlju.

- Svi moramo biti zajedno da bismo sačuvali Srbiju i moramo pobediti ovaj virus - rekao je Nedimović.

Foto: Tanjug

On je istakao da danas nema mnogo ljudi na obeležavanju slave, koja je ove godine organizovana uz poštovanje preporuka Kriznog štaba, jer su na prvom mestu zdravlje i potreba da se svi sačuvaju.

Naveo je i da su žene, čija je zaštitinica Sveta Petka, stub svake porodice i stub SNS, koje prepoznaju stabilnost, sigurnost i pravac u kojem društvo mora da se kreće.

Foto: Tanjug

Prošle godine, kaže, malo ko bi poverovao u to da je neko govorio o svemu što je sada snašlo svet.

Nedimović je ukazao i da nema sumnje da je SNS najpozvanija i najodogovornija u mesecima ispred nas, da sačuva Srbiju, da pomogne da bude bolja nego što je bila pre nego što je sve počelo.

- Nemojte zaboraviti brojke koje pokazuju da smo ojačali, postali snažni, posle dugog niza godina, pre svega zahvaljujući Aleksandru Vučiću i SNS. Hvala svima koji su danas došli, i koji nisu, koji su bili uz nas u junu, martu i svakom junu i martu, svake godine, jer su bili iskreno uz nas. Hvala svima što iz meseca u mesec rastemo - rekao je Nedimović.

On je građanima, članovima i predsedniku Srbije zahvalio na svemu što rade za Srbiju.

- Nemamo drugu zemlju, moramo da je čuvamo - rekao je Nedimović.

Obeležavanju slave prisustvovalo je manje članova i gostiju nego ranijih godina, zbog epidemiološke situacije, a svi u sedištvu SNS nosili su maske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)