SASTALI SE VUČIĆ, AMFILOHIJE I JOANIKIJE: Srdačan susret pre tri dana, evo šta je bila glavna tema razgovora

Novosti online

26. 09. 2020. u 08:06

САСТАЛИ СЕ ВУЧИЋ, АМФИЛОХИЈЕ И ЈОАНИКИЈЕ: Срдачан сусрет пре три дана, ево шта је била главна тема разговора

Foto: D. Milovanović/M. Sekulović/Tanjug/Dragan Kujundžić

U BEOGRADU su se pre dva dana sastali predsednik Srbije Aleksandar Vučić, mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije i episkop budimljansko-nikšićki Joanikije, saznaje Sputnjik ekskluzivno.

Susret je protekao u vrlo srdačnoj atmosferi, a kako je rečeno Sputnjiku, mitropolit je u Beograd doputovao avionom, a vladika automobilom.

Na sastanku je naročito naglašeno da Srbija i Crna Gora treba da razvijaju sveobuhvatne odnose i da su kao najbliže države snažno upućene jedna na drugu.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (30)

star

26.09.2020. 08:20

Svakako da Srbija i Crna Gora treba da razvijaju sveobuhvatne odnose i da se prekine sa trvljenjem od strane crnogorske vlasti prema svemu srpskom na toj teritoriji.

caca

26.09.2020. 10:10

Ovo je veoma dobar potez,jer je jedinstvo Srpskog naroda preko potrebno!!!!Narod u Srbiji i Crnoj Gori je jedan isti narod,i to treba da je svima jasno!!!!!

Filip

26.09.2020. 11:01

Samo jedinstvo srpskog naroda može da znači napredak naroda. Kad su Srbi složni, sve je mnogo teže za one koji ne žele dobro srpskom narodu. Dobro je da su se sreli mitropolit Amfilohije I predsednik, direktni razgovori rešavaju sve.

Ivana

26.09.2020. 14:38

Ovo je najlepša moguća vest koja je obradovala građane Srbije i Crne Gore, da konačno budemo okrenuti budućnosti, ekonomskom razvija ono što je Milo pokušavao da razdvoji to je Bog ponovo spojio da budemo ponovo familija.