NOVE runde dijaloga Beograda i Prištine na visokom nivou neće biti sledeće nedelje u Briselu, iako je to bilo planirano. Kako je sinoć saopštio Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM, delegacija Srbije putovaće u ponedeljak u Brisel na razgovore na tehničkom nivou o povratku srpske imovine na KiM.

Komentari (4)

tom

25.09.2020. 08:48

Zašto Priština, zašto ovaj lep Srpski grad stavljate u negativnu konotaciju. Albanci gospodo i niko drugi, uostalom oni žele da razgovaraju samo o onome što njima paše.

Mikiboy

25.09.2020. 09:43

To je isto kao kada bi covek trebao da vrati pozajmicu do kraja januara,i posto nije vratio u februaru kaze pa vreme je isteklo i sada netrebam da vracam.Treba,treba da se vrati i to sa kamatom.

buki

25.09.2020. 09:48

Šiptari neće sada, dok traže naše priznanje, da istretiraju Srbe na kosovu kao ljude koji imaju prava tamo da žive, rade i uživaju u svojoj imovini, da se slibodno kreću, školuju svoju decu, i ne strepe u svakom trenutku za svoj život. Srbe su 2008 proterali uz pomoć Kfora i od tada sve čine da im proteraju i mrtve, kako bi izbrisali svaki trag njihovog postojanja na tim prostorima. To rade iako nisu priznata država, a zamislite šta bi sve radili kada bi im ne daj bože neko od naših političara poklonio to famozno priznanje. TO NIKADA NE SME DA SE DOGODI.