SASTANAK KOD TADIĆA IZAZVAO DODATNE PODELE Jeremić: Samo zamaramo ljude

V. N.

17. 09. 2020. u 22:56

DAN posle sastanka opozicije, organizovanog u sedištu SDS na inicijativu lidera ove stranke Borisa Tadića, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić koji razgovorima nije prisustvovao, poručio je da odnosi u opoziciji "više ne zanimaju nikog normalnog u Srbiji" i da građane brinu ekonomske i zdravstvene teme.

САСТАНАК КОД ТАДИЋА ИЗАЗВАО ДОДАТНЕ ПОДЕЛЕ Јеремић: Само замарамо људе

Vuk Jeremić

Po njemu, ozbiljne razgovore o nastupu opozicije trebalo bi voditi iza zatvorenih vrata i bez medijske pompe.


- Ako hoćete ozbiljan dogovor, onda nećete javno talambasati, unedogled opterećivati i zamarati ljude ko je sa kim u kakvom odnosu i da li na izbore ići u dve, pet ili sedam kolona. A opozicija ne može da se skupi ni za jednu kolonu. Priča o odnosima u opoziciji je jalova, prežvakana i pogrešna tema. Takođe, NS ima principijelne rezerve prema saradnji sa onima koji su učestvovali na lažnim izborima 21. juna i time se našli na istoj strani sa SNS, Dačićem, Mišom Vacićem, Šapićem - rekao je Jeremić za N1, koji je izostanak sa sastanka kod Tadića formalno opravdao ranije zakazanim obavezama.


Kritike na račun sastanka kod Tadića iznela je i kopredsednica Stranke moderne Srbije Tatjana Macura, koja je rekla da je "pravoverna" opozicija ranije sa lakoćom odbijala predloge o dve ili više kolona, pa joj sada "zaokret" u tom smislu deluje "šizofreno". Macura je podsetila da je još pre dve godine govorila o dve ili više kolona, a da su je tada na najgori mogući način predstavnici tadašnjeg Saveza za Srbiju, a danas "okrnjene Udružene opozicije Srbije", nazivali svakakvim imenima u medijima sa kojih "ne izbijaju".


- Od "bot brigada" nismo mogli da dišemo. Iskreno se pitam, kako vas sada nije sramota - pitala je Macura.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije