OGLASIO SE MINISTAR VULIN: Veličina funkcije koju je Tadić obavljao nije mogla da savlada komplekse koji ga vode!

Novosti onlajn

14. 09. 2020. u 19:02

- TUŽNO je gledati čoveka koji je nekada bio predsednik Srbije kako puzi pred svakom kamerom koja hoće da ga snimi.

ОГЛАСИО СЕ МИНИСТАР ВУЛИН: Величина функције коју је Тадић обављао није могла да савлада комплексе који га воде!

Foto Tanjug

-  Na sarajevskoj televiziji "Fejs" Boris Tadić se još jednom ponudio da kaže ono što bi malo Srba reklo i ponudi se da uradi ono što niko ko je Srbin ne bi uradio. Napadati Vučića u bošnjačkim medijima a biti u srpskoj politici je vredno prezira. Pričati o Srebrenici a ne tražiti kaznu za klanja Nasera Orića u Bratuncu je jadno koliko i kukavički - izjavio je ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

- Tadić se nudi strancima, moli da nešto učini i da ga vrate na čelo Srbije a on će uraditi sve ono što Vučić nije i neće. I priznaće Tadić genocid u Srebrenici,  nezavisno Kosovo, i pomoći će da se smeni Dodik, i neće pitati šta je sa Srbima u regionu, i neće pitati ništa, a ponudiće izvinjenje za sve, samo da ga iz blata, u koje je sam sebe uveo, podignu i od beznačajnosti operu stranci kada već Srbi tvrdoglavo odbijaju da ga izaberu za bilo šta. Veličina funkcije koju je Tadić obavljao nije mogla da savlada i ukloni komplekse koji su ga obeležili i koji ga i sada vode - rekao je ministar i predsednik Pokreta socijalista Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)