RADOVAN VIŠKOVIĆ: Momčilo Krajišnik, patriota koji se istinski borio za stvaranje i očuvanje Republike Srpske

S. M.

15. 09. 2020. u 14:18

Predsednik Vlade Republike Srpske, Radovan Višković, istakao je da će prvi predsjednik Narodne skupštine Srpske Momčilo Krajišnik ostati upamćen kao veliki patriota koji se istinski borio za stvaranje i očuvanje Republike Srpske.

РАДОВАН ВИШКОВИЋ: Момчило Крајишник, патриота који се истински борио за стварање и очување Републике Српске

Vlada RS

- Njegova hrabrost i dugogodišnja posvećenost svom narodu i Republici Srpskoj prevazilazile su sve prepreke sa kojima se suočavao dok je obavaljao neke od najznačajnih funkcija - naglasio je Višković u telegramu saučešća koji je povodom smrti Krajišnika uputio njegovoj porodici i Asocijaciji "Stvaraoci Republike Srpske". 

Istakavši da je sa žaljenjem primio vest o smrti Krajišnika, premijer Srpske je dodao da je odlazak Krajišnika veliki gubitak za njegovu porodicu, prijatelje i saradnike. 

- U ime Vlade Republike Srpske i svoje ime, upućujem vam izraze najdubljeg saučešća - navodi se u telegramu premijera Srpske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada