SNS ŠABAC: Dogovor sa Zapadnom Srbijom, stvorena nova skupštinska većina u Šapcu

Novosti online

14. 09. 2020. u 12:23

СНС ШАБАЦ: Договор са Западном Србијом, створена нова скупштинска већина у Шапцу

Foto: SNS

GRADSKI odbor Srpske napredne stranke Šabac saopštava da je na sastanku sa predstavnicima Zapadne Srbije postignut dogovor o programskim ciljevima za dobrobit svih građana Šapca.

Na sastanku održanom  14.09.2020. godine u prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke razgovaralo se o mogućoj koaliciji u Šapcu i usklađivanju izbornih programa u interesu građana. 

Tokom susreta, koji je protekao u konstruktivnoj atmosferi, nije bilo reči o raspodeli vlasti niti imenovanjima, već se govorilo  isključivo o  stvaranju što povoljnijih uslova za ekonomski razvoj grada, proceni potencijala za ulaganja, privlačenju domaćih i stranih investitora, razvoju prigradskih i seoskih područja, kao i  predlozima za sprovođenje socijalne i zdravstvene politike. Posebno ističemo da će jedan od glavnih prioriteta nove vlasti biti stvaranje uslova i motivisanje mladih da ostanu u Šapcu i tu grade svoju budućnost. 

Foto: SNS

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac ističe da je potencijal za razgovore sa predstavnicima Zapadne Srbije prepoznat u činjenici da je Zapadna Srbija priznala rezultate ponovljenih izbora u Šapcu što je ocenjeno kao politički korektno. 

Iako je dogovorom Srpske napredne stranke i Zapadne Srbije o programskim ciljevima promovisana nova skupštinska većina, otvoreno pozivamo i sve ostale izabrane predstavnike građana, pre svega predstavnike manjina, koji čine deo novog skupštinskog saziva,  da nam se pridruže. 

Verujemo da nam je svima u interesu dugoročna politička stabilnost i okupljanje oko zajedničkog  programa  za bolju budućnost svih Šapčana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)