VUČIĆ O NAJAVI DA ĆE CRNA GORA OTVORITI GRANICE: Izneo stav, a onda objasnio kakva je situacija sa koronom u Srbiji

Novosti online

14. 08. 2020. u 10:12

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji Novo jutro na televiziji Pink pozdravio je najavu da će Crna Gora otvoriti najave sa Srbijom i dodao da epidemiološka situacija u Srbiji postaje bolja.

ВУЧИЋ О НАЈАВИ ДА ЋЕ ЦРНА ГОРА ОТВОРИТИ ГРАНИЦЕ: Изнео став, а онда објаснио каква је ситуација са короном у Србији

Foto: Pink Printskrin

- Lepo je, radostan sam zbog toga. Imate mnogo ljudi iz Srbije koji imaju vikendice u Crnoj Gori, rođake, porodice, ogroman broj Srba živi tamo. Najbliži smo vekovima - rekao je Vučić - rekao je Vučić i dodao:

- Brojevi su bolji, situacija je bolja. Postoje ti talasi, sa onim teškim smo uspeli da se izborimo, ali nije vreme za opuštanje. Bilo je onih mlađih, ali su žrtve najviše stariji i oni gojazniji. Vidite da i kod mlađih izaziva probleme, važno je da održavamo distancu, metar i po, koliko je moguće. Stvari u Srbiji idu mnogo bolje. Nadam se da nećemo nikad više otvoriti Arenu ili Sajam, niču dve kovid bolnice. Toliko novih bolnica gradimo, od Infektivne preko Dedinja 2, radimo onkologije u više mesta. Mnogo novca smo uložili a u zdravstveni sistem mora da se ulaže, pokazalo se koliko je to bitno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (51)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri