JOŠ JEDAN INCIDENT: Čedomir Jovanović fizički nasrnuo i na advokata Fizio centra

J.D.

20. 07. 2020. u 09:16 >> 10:47

ЈОШ ЈЕДАН ИНЦИДЕНТ: Чедомир Јовановић физички насрнуо и на адвоката Физио центра

Čeda

ČEDOMIR Jovanović napao je danas Dejana Dubajića, pravnog zastupnika Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu, ispred koje se Jovanović već sukobio s vlasnikom te klinike, Žarkom Ivakovićem, potvrđeno je “Novostima”.

- Jovanović je nasrnuo na mene i polomio mi naočare ispred Fizio centra - potvrdio nam je Dejan Dubajić.

Kako je Dubajić istakao za "Novosti"  jutros je prvo došla Jelena Jovanović koja je sačekala da se otvore vrata „Fizio centra“. Ona je pokušala da uđe, ali joj je rečeno da joj je pristup zabranjen.

Čedina supruga je zatim ušla kroz prozor u prostorije centra. A zatim se pojavio i Čedomir Jovanović. Dubajić trvdi da je neko u toku noći pokušao da obije prostorije i dodaje da je jutros zvao policiju da dođe, jer je očekivao incidente.

Policija je odbila da dođe i rekli su da je u pitanju pravno imovinski odnos.

Advokat dodaje da to tada nije bio imovinsko pravni postupak, već kad su Jovanovici ušli jutros u prostorije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Milan024

20.07.2020. 09:53

Evo prilike, Stefanovicu i Vučicu, da pokažu da smo pred zakonom svi isti i da smo pravna država. Hapsite bre, Čedu, šta čekate, Limun!!!!!

Varto Marx

20.07.2020. 10:48

Kakvi su to Srpski politicari koji se obracunavsju fizicki. Takvi nam ne trebaju u vladi Srbije, ponasaju se kao siledzije. Nazalost ima njih dosta.

MALI PERICA

20.07.2020. 11:31

tako reaguje "OCAJNIK" izgubio sve drzavne funkcije.....sta si mislio u privatnoj bolnici da leziš na nas racun. ha ha ha........ sad da vidiš kako je život surov kad nisi politicar,,, a i krajnje je vreme da Vise nisi.... poceo si da liciš na MILA DJUKANOVICA...... obojica ste politicari sa najduzim postojanjem.....

Mišo Peć

20.07.2020. 17:30

Ispitati ko štiti ovog napasilnika,da su se u prvom slučaju preduzele adekvatne mere protiv njega,sigurno sada nebi ponovio radnju.

Miki Zg

20.07.2020. 18:58

Ja pre par dana mislio Čeda umire u bolnici ,kada on nikad jači ,tuče sve po spisku .U specijalce -žandare s njime ,politikom je završio ?