VUČIĆ SA BOCAN-HARČENKOM: Prenesite zahvalnost Putinu

Tanjug

ponedeljak, 13. 07. 2020. u 13:53

ВУЧИЋ СА БОЦАН-ХАРЧЕНКОМ: Пренесите захвалност Путину

Foto: Tanjug

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka i zamolio ga da predsedniku Vladimiru Putinu prenese zahvalnost za srdačno gostoprimstvo, koje mu je ukazao u Moskvi, tokom boravka povodom Parade pobede.

Predsednik Vučić je rekao da je to, za njega, još jedan izraz poštovanja predsednika Putina prema našoj zemlji.

On je podsetio da su imali dobar razgovor o važnim političkim pitanjima i da je predsednik Rusije potvrdio da će da poseti Srbiju u oktobru.

Predsednik Vučić i ambasador Bocan-Harčenko su razgovarali o realizaciji konkretnih dogovora o jačanju bilateralne saradnje.

Oni su razgovarali i o situaciji na Zapadnom Balkanu, posebno o pitanju Kosova i Metohije, povodom koga je predsednik Vučić upoznao ambasadora Bocan-Harčenka sa nastavkom dijaloga Beograda i Prištine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (47)

Taki

13.07.2020. 14:29

Predsednik Putin je veliki prijatelj i podrska Srbiji posebno zadnjih nekoliko godina kada je prepoznao ozbiljnog vodju u nasem predsedniku.

Darenzi

13.07.2020. 16:40

Velika zahvalnost bratkoj Rusiji i predsedniku Putinu koji se istinski zalaze da pomogne Srbiji i njenom narodu u svim kljucnim pitanjima.

Ivana

13.07.2020. 17:30

Strateška saradnja sa Rusijom, je od velike važnosti za Srbijom, jako je važno da građani Srbije znaju da Srbija danas radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države.Srbija se danas cela razvija i gradi.

Kosta

13.07.2020. 19:55

Odnos Srbije i Rusije je poseban, pun međusobnog poverenja, uvažavanja. Podržali smo Rusiju, nismo joj uveli sankcije zbog Krima i pored velikih pritisaka, ona to zna da ceni. Vraća nam na najbolji mogući način, podržavajući nas kad je KIM u pitanju.

Sandra

13.07.2020. 21:24

Srbija je uvek imala podrsku od Rusije koja je nas najveci prijatelj i verujem da cemo jos dugo imati prijateljske odnose i jaku bilateralnu saradnju sa Rusijom.

Nera

13.07.2020. 22:35

Bilateralni odnosi zasnovani na međusobnom uvažavanju i poštovanju su zasigurno ključ uspešne saradnje i dugogodišnjeg prijateljstva dveju zemalja.