POKRET socijalista je poručio da ako je neko možda sumnjao da Dragan Đilas stoji iza nereda i nasilja u Beogradu, sada više ne treba da sumnja, dodajući da Đilas otvoreno štiti huligane, a napada policiju.

zoran

14.07.2020. 20:22

@Paja - Nazalost,vise ne postoji OZNA,sa Rankovicem i Krcunom na celu.Oni su znali kako se u Srbiji resava problem pete kolone,narodnih neprijatelja,kolaboracionista,izdajnika i stranih placenika,a ne kao sad,da sav teret obracuna sa njima padne na teret postenih i nezavisnih medija i par komentara patriota kojima zakon ne dozvoljava da stanu u streljacki vod i po kratkom postupku,na osnovu presude prekog suda,u nekoj jaruzi zavrse sa njima.Steta.

Zoran

13.07.2020. 13:57

Dilas u stvari nije zainteresovan za narod i drzavu..njegov jedini interes je da njegov sumljivo stecen kapital (ogromno bogatstvo)u vreme dok je bio na vlasti bude sto bezbedni i zasticen cinjenicom da se bavi politikom..Sto dalje od zakona,sudstva i poreskih sluzbi..Svi njegovi zahtevi su brutalni i direktno u suprotnosti sa interesima drzave i drustva..On bi za licnu odgovornost i pozive da se zakon nepostuje ,prenjeo na Vucicam,..Neprezati od nicega i pokazivati toliko nepostenje i licemerje je degutantno..

Radmila

13.07.2020. 14:07

Ne moze se bezati od ogovornosti za organizovanje nasilnih protesta, kako to cini Djilas iznosenjem svakodnevnih lazi a takodje ni masovne zaraze koja ce iz istih proisteci!

Coa

13.07.2020. 14:32

Đilas je jedan običan tajkun koji je vodio i sada vodi računa jedino o svom interesu. Beograd je zadužio a sebe sekund po sekund obogatio. To je valjdda sad već svima jasno.

Kosta

13.07.2020. 14:37

Upravo je Mladjan Djordjevic kjucna osoba u ovim neredima sa odlicnim vezama u krajnje desnicarskim krugovima. Jos kada je napravljen SZS svako normalan bi se zapitao kako je moguce da DS udje u savez sa Dverima kada su im politike susta suprotnost i sta su govorili jedni o drugima do pre samo par godina. Danas imamo jasan odgovor sa dokazima, Djilasu je trebao neko ko ce odradi prljav posao odn. ovaj terorizam nad policijom i institucijama drzave kada zatreba a na svojim medijima spinuje da je to zapravo Vucic organizovao. Ista prica bila i sa paljenjem Vesiceve knjige. A kada izadje istina na videlo prosto ignorisu i predju na nove Gebelsštarije...

Stef

13.07.2020. 14:42

Božji čoveče, hoćeš li se već jednom izjasniti šta hoćeš, u čemu je poenta, kakav smisao sve ovo ima pa da nastavimo svoje živote bez tog tvog iživljavanja kao razmženo dete koje nezna šta hoće od sebe i drugih.

Hana

13.07.2020. 14:47

Dragan Djilas je kao otac trebao da spreci bilo kakve proteste u Bg ili bilo gde na teritoriji Srbije a ne da politizuje stvari i pravi nerede.

Nn

13.07.2020. 15:21

Svima je sve kristalno jasno- zasto protesti nisi odrzani pre izbora, nego posle, zato sto je SzS tako planirao, da isprovociraju policij i da nasilno preuzmu vlast, ali im plan propao.

Nikola Petković

13.07.2020. 15:54

Mislim šta reći za Đilasa on je sam se zaista pokazao kakav je čovek. Osuđujem ovakav vandalizam i ovako ponašanje Dragana Đilasa.

Vera

13.07.2020. 16:00

Grozan nacin i pokusaj da se postize cilj: po svaku cenu rusiti Vucica, sta vise ukazuje na to da stvar je vise licne prirode: kao da Djilasu smeta Vucic licno, a ne uredjenje. To vise nije politika.

Prvoborac

13.07.2020. 22:17

Djilas je izdajnik koga samo interesuju pare i bogatstvo, a sve ovo mu služi kao paravan za ispunjenje svoga cilja, koga nikad neće ispuniti.

Tomy

14.07.2020. 10:25

Vi Reporteri - Novinari, kada ovako nesto pisete zasto se ne pitate ili ne uputite pitanje nadleznima, zasto vec jednom ne stave tog Djilasa na vecitu Robiju, Ako pogledate Izjave naseg predsednika od pre 8 godina pa do danas.To sto je Djilas uradio i sto dalje cini je za Dozivornu Robiju. Ili ovde neko Laze. Pozdrav Tomy

Kosta

14.07.2020. 15:17

@Tomy - Postoji tu mnogo pravnih caka u koje je Djilas ocigledno dobro upucen odn. obezbedjen. Ima slucajeva da pravno odgovara ne vlasnik vec odgovorno lice u firmi i sl. Mnogi procesi protiv Djilasa su obustavljeni jer su u medjuvremenu zastareli. Sa neverovatnih 600m€ prihoda iz zloupotrebe položaja imao je mnogomnogo prostora za korupciju. Nazalost jos uvek su iste sudije koje je njegova vlast postavila, poslednjom reformom sudstva za vreme ministarke Malovic, reforma koja je bila veoma kritikovana od strane EU i venecijanske komisije. Bilo kakvo direktni petljanje Vucica bi bilo protumaceno kao mesanje drzave u nezavisno sudstvo ali ocigledno ce morati doci do promena jer sudstvo je najveca kocnica Srbije.

Saša

14.07.2020. 14:48

Vlast ne zna kako da opravda nagli porast zaraženih pa im dobro dođe priča o protestima. Svako ozbiljan zna da u Beogradu nije izašlo na izbore više od 35% građana. To sve govori. Narodu je dosta svega. A Đilasa možete da okrivite ako uveče padne kiša - i to je sve. Nema opozicija tu moć da pokrene toliki narod na proteste, ali bes u ljudima to može.

deda

17.07.2020. 18:01

Kome zeli ova vlast da se dokaze? Demokratija? Unistavanje drzavne i narodne imovine. Zna se ko je podrivac suvereniteta drzave i naroda.Gde mu je mesto zna se ali se nepreduzima nista.Anti elementi treba da budu iza resetki.Treba narod da resi taj problem?