SRAMNO: Jedan od "umetnika" koji dolazi na festival "Mirdita" divi se teroristi Jašariju i OVK koji su klali srpsku decu (FOTO)

Novosti online

19. 06. 2024. u 10:47

FESTIVAL "Mirdita - dobar dan", koji promoviše lažnu državu Kosovo, održava se od 27. do 29. juna u Beogradu.

СРАМНО: Један од уметника који долази на фестивал Мирдита диви се терористи Јашарију и ОВК који су клали српску децу (ФОТО)

Foto: Printskrin

Vrhunac provokacija jeste taj da se održava na Vidovdan, jedan od najvećih srpskih praznika, ali i to da učesnici festivala, koje organizatori predstavljaju kao nekakve umetnike, veličaju ratne zločine, koji su ostali upamćeni po brutalnosti nad srpskim narodom.

Jedan od tih umetnika je i Azem Deliju, albanski pisac sa Kosova i Metohije, čija će knjiga biti predstavljena u srpskoj prestonici.

Azem Deliju nije samo umetnik, on je i jedan od onih koji se dive terorističkoj Oslobodilačkoj vojsci Kosova, kao i jednom od osnivača te paravojne formacije Ademu Jašariju! 

Foto: Printskrin

Adem Jašari i OVK ostaće upamćeni po monstruoznim zločinima počinjenim nad Srbima, otmicama, pljačkanjima, silovanjima i ubistvima, ne štedeći ni decu.

Sada oni koji se dive takvim zločincima traže da dođu u srpsku prestonicu i da na Vidovdan promovišu svoja "dela".

BONUS VIDEO: SKANDAL! Organizatorka sramnog festivala “Mirdita” ponovila: Kosovo je nezavisna država!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!